1

7 x Fashionable kids op Instagram

F
News

Op Instagram doe je niet alleen inspiratie op voor jezelf, maar ook voor je kids! Deze accounts staan vol met kinderen in fashionable outfits, cuteness overload!

 

Om een Instagram-account te hebben moet je minstens 13 jaar oud zijn, maar deze ouders beheren het account van hun kids, met veel schattige OOTD’s en outfitinspiratie voor je mini-me's tot gevolg!

minikirilove

Beginnen doen we uiteraard met de knappe dochters van onze eigen Tiany Kiriloff! Hun eigen account is privé, maar op Tiany’s eigen account verschijnen er regelmatig foto’s van hun dagelijkse avonturen en awesome outfits!

North West

Het dochtertje van Kim Kardashian en Kanye West mocht natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! North West is altijd gekleed volgens de laatste trends (zelfs de slip dress draagt ze), op enkele prinsessenjurkjes na… Een (nep-)bontjas maakt haar look vaak helemaal af. 

Harper Beckham

Na 3 zonen mochten Victoria & David Beckham toch nog een dochtertje verwelkomen: Harper Seven Beckham, en damn, wat zijn we jaloers op haar garderobe! Ze draagt het ene na het andere prachtige jurkje, gecombineerd met sneakers of ballerina’s.

Haileigh Vasquez

Haileigh is nog maar 6 jaar oud, maar schittert nu al als model en actrice. Als je naar haar foto’s kijkt, lijkt het alsof ze nooit slecht gekleed de deur uitgaat.  Ze heeft maar liefst 137 000 volgers. A new fashion blogger is born!

De zonen van Collette Wixom

Prepare to melt, want blogger Collette deelt op ministylehacker de celebrity-inspired outfits van haar knappe zonen. Op die manier wil ze aantonen dat je niet veel geld nodig hebt om er stijlvol uit te zien. Opzet geslaagd!

Genesis

De 5-jarige Genesis zou er zelfs in een vuilniszak fabulous uitzien. Ze kan poseren als de beste en mag zich zeker verwachten aan een succesvolle modellencarrière. De finishing touch van haar outfits zijn haar coole hoeden en petten.

Gavin Duh

Ook Gavin is op 6-jarige leeftijd al model. Hij is aangesloten bij LA Models en heeft op Instagram een fan base van meer dan 200 000 volgers, say what?! Mocassins zijn een vaste waarde in zijn garderobe en hij verschijnt ook regelmatig in smokings, too cute!

En nu volgen maar!

24.07.2016
Geschreven door Babs GabrielBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo