0

7 beautybloggers die je moet volgen op YouTube

B
News / News

8

Er zijn beautyblogs in overvloed, maar bij make-up komen video tutorials ook altijd van pas. Daarvoor kun je bij de YouTube-kanalen van deze beautybloggers terecht.

Michelle Phan

Michelle Phan
8
Foto © What's Trending

De Amerikaanse Michelle Phan was één van de eerste beautybloggers op YouTube (ze is al actief sinds 2007) en haar kanaal heeft meer dan 8 miljoen volgers. Ze won al verschillende awards voor haar video’s, die er altijd professioneel en clean uitzien. Ze is een echte beauty-expert, maar fashion, lifestyle en food komen af en toe ook aan bod. In 2014 bracht ze haar eigen boek uit: 'Make Up: Your Life Guide to Beauty, Style, and Success - Online and Off'.

Andreaschoice

Andrea's Choice
8
Foto © KryptikRose

De Amerikaanse Andrea Brooks heeft meerdere YouTube-kanalen, maar Andrea’s Choice is de populairste met bijna 4 miljoen volgers. Al sinds 2008 post ze er beauty, fashion en DIY video’s met leuke tutorials, daily routines en beauty hacks.

clothesencounters

clothesencounters
8
Foto © Pleasantly Mel

De Amerikaanse Jenn Im vlogt sinds 2010 op YouTube onder de naam ‘clothesencounters’ en heeft ondertussen al meer dan 1.6m volgers verzameld. Haar video’s gaan vooral over mode, maar de beautyvideo’s die ze post zijn zeker ook de moeite waard! De video’s van clothesencounters zijn gesorteerd in verschillende playlists, waardoor je er gemakkelijk dingen terugvindt!

Zoella

Zoella
8
Foto © Independent

De Britse Zoe, oftewel Zoella, is de populairste beautyvlogger in het rijtje, met bijna 11 miljoen volgers op haar YouTube-kanaal, say what?! Ze vlogt over alles wat ze leuk vindt, van fashion, beauty en food tot lifestyle. In 2014 kwam haar eerste roman ‘Girl Online’ uit en lanceerde ze haar eigen beautylijnZoella Beauty’. Van haar gaan we sowieso nog veel horen!

VeraCamilla

Vera Camilla
8
Foto © I love the www

Ook onze noorderburen hebben enkele beautytoppers! Vera Camilla heeft bijvoorbeeld een beautyblog- en YouTube-kanaal onder haar eigen naam en behoort tot de populairste beautybloggers van Nederland. Ze blogt vooral over beauty, maar fashion en lifestyle zijn ook mogelijk. Ondanks haar succes blijft ze altijd objectief en eerlijk, dus wanneer ze een beautyproduct niet goed vindt, zegt ze dat ook gewoon.

beautygloss

Beautygloss
8
Foto © Beautygloss

Mascha Feoktistova was met beautygloss de eerste beautyblogger in Nederland. Ze begon de blog in 2007, omdat ze geen informatie en filmpjes over beauty vond in het Nederlands. Ze update haar blog en YouTube-kanaal meerdere keren per week met leuke haar- en make-up tutorials, maar ook met challenges, tags enzovoort. In 2014 schreef ze haar ervaringen neer in het boek ‘Happy Life’ en sinds 2011 vindt jaarlijks de Beautygloss Party plaats.

LiveLifeGorgeous

LiveLifeGorgeous
8
Foto © LiveLifeGorgeous

Tot slot vormen Willemijn en Martine het Nederlandse beautyduoLiveLifeGorgeous’. Op hun YouTube-kanaal posten ze 2 keer per week beautyvideo’s met onder andere make-up- en haar tutorials, reviews en looks. Soms verschijnen er ook zogenaamde ‘fun video’s’, met persoonlijke updates, tags of ‘kletsfilmpjes’.

En nu maar snel abonneren op deze YouTube-kanalen voor je dagelijkse beauty-inspiratie!

10.07.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten