0

5 zaken die je kan doen met Bio-Oil

B
Skin care

3

Cultproduct Bio-Oil is eigenlijk een litteken- en striemenolie, maar je kan het ook voor veel andere zaken gebruiken. Dit zijn 5 dingen waar je nog niet aan had gedacht.

Bio-Oil is een mengeling van vloeibare paraffine, plantaardige oliën, vitaminen en plantenextracten. Bovendien zou het ook PurCellin Oil bevatten, dezelfde soort olie waarmee eenden hun veren instrijken en ze zo bestand maken tegen water.

Wat er ook van zij, Bio-Oil is een soort miracle worker tegen littekens en striemen. Maar je kan er veel meer mee doen! Een multitasker die nooit meer in je handtas zal ontbreken. En aan € 11,95 per flesje een echte beauty steal.

1. Badolie

Bio-Oil is lekker voedend voor je huid en ruikt lekker oldskool. Perfect als badolie dus. En bodylotion smeren na het badderen wordt meteen overbodig!

2. Scheercrème

Geen scheercrème meer? Smeer je benen rijkelijk in met Bio-Oil en laat even intrekken. Je beenhaartjes worden lekker zacht, laten zich snel scheren en je scheermesje gleed nooit eerder zo makkelijk over je benen.

5 zaken die je kan doen met Bio-Oil
3
Foto © Vintage Teapot

3. Aftersun

In de zomer kan je huid na het zonnebaden droog en trekkerig aanvoelen of ronduit verbrand zijn. Bio-Oil werkt ook uitstekend als aftersun. Want als je erover nadenkt, is het niet minder dan logisch: een littekenolie doet de huid sneller herstellen, en welke huid heeft daar meer nood aan dan een huidje dat verbrand is in de zon?

4. Make-upremover

Bio-Oil mag dan wel niet plakkerig aanvoelen, het is nog steeds een olie. En die zijn uitstekend om make-up mee te verwijderen. Je waterproof mascara maakt geen schijn van kans. Wel best goed nareinigen met micellair water of een andere gezichtsreiniger.

5 zaken die je kan doen met Bio-Oil
3
Foto © Jennie From The Blog

5. Highlighter

Als je een droge huid hebt, kan je met Bio-Oil ook highlighten: breng een klein beetje aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauw en op het V’tje boven je lippen voor een natuurlijk, dewy effect. Let op: geen aanrader als je van nature uit al een vette huid hebt, want dan zie je eruit als een glimworm.

Probeer Bio-Oil ook eens te mengen met oogschaduw, zo creëer je een soort doorschijnende waas die lekker lang blijft.

03.05.2016
Geschreven door Kora-Lee LustWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten