9

5 years LVK

F
News

22.03.2015
Geschreven door Lore Van Keer

De tijd vliegt zo snel dat ik soms bijna vergeet dat ik 2015 al 5 jaar juwelenontwerpster ben. En op 5 jaar kan er heel wat gebeuren...

De tijd vliegt zo snel dat ik soms bijna vergeet dat ik 2015 al 5 jaar juwelenontwerpster ben. En op 5 jaar kan er heel wat gebeuren... Ik blik even terug en kies er enkele hoogtepunten uit! Het moet gezegd, de Invasie, het platform voor jonge ontwerpers, heeft me toch wel een ontzettend duwtje in de rug gegeven. Zo deed ik mee aan De Invasie van Gent, Turnhout, Antwerpen en Amsterdam, maar ik mocht ook naar Milaan trekken met m’n creaties. Zo werd ik tweemaal op rij geselecteerd voor De Invasie van Milaan, gelegen in Ventura Lambrate. Het hart van het Salone de Mobile voor jonge ontwerpers. Heerlijk vertoeven en oooh, wat een leuke reacties!

Lore Van Keeren 5 years LVK BELMODO
9
Foto © Lore Van Keeren 5 years LVK BELMODO
9
Foto ©
9
Foto ©

Op 15 maart 2014 kreeg ik van Unizo het Handmade in Belgium-label. Met dit label erkent UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten. Die producten maken vandaag de dag het verschil voor de moderne consument. Ontzettend fijn de erkenning te krijgen door elke dag bezig te zijn met handgemaakte ontwerpen. Het maakt me echt gelukkig te weten dat dit geapprecieerd wordt.

9
Foto ©
9
Foto ©

Mijn eigen winkel openen was een grote droom en daarom dus ook een zeer innemende ervaring. De zaak van mijn ouders maakte plaats voor de inrichting van een echte Lore Van Keer Flagship Store. Met succes! Mensen vinden de weg naar mijn creaties en het maakt me ontzettend fier. Durven dromen mag!

STEREOTYPE, m’n nieuwste collectie
9
Foto © Lore Van Keer

Onlangs mocht ik wel voor een heel bijzonder iemand een juweel maken: niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Mathilde. Het werd een unieke creatie, gemaakt in 18 karaat wit goud. Afgewerkt met witte diamant. Hofleverancier voor een dag… En ze was er ontzettend blij mee! Om nog eens over te doen dus?

Ik heb haar alvast uitgelegd waar ze me kan vinden!

9
Foto ©

Een 5-jarig bestaan, dat moet gevierd worden, toch? Vijf jaar ‘Lore Van Keer Jewellery Design’? Ik kan het maar moeilijk geloven. De tijd gaat razendsnel, en heb het gevoel dat ik nog maar net ben begonnen met wat mijn echte passie is. Ik beland van het ene avontuur in het andere. Van nieuwe collecties creëeren, maken en voorstellen tot unieke ontwerpen maken. Van nieuwe mensen leren kennen tot tevreden klanten weerzien. Maar ook samenwerkingen komen op mijn pad.

Het 5-jarig bestaan kan ik dus ook niet zomaar laten passeren. Een speciaal moment voor me, hoewel ik evenzeer met mijn voetjes op de grond blijf staan omdat er er een mooie weg voor me ligt en ik er hard voor moet werken. Ik wil dolgraag deze vijf jaar bekronen met een ietwat speciale collectie. En een verjaardagsfeest. Ik ben er al volop aan bezig! De collectie zal bestaan uit verschillende onderdelen. Asymmetrie en een spel van lijnen blijven aanwezig, maar het wordt een tikkeltje anders. De eerste brainstorm voor het event en de shoot zijn achter de rug - de uitwerking van de campagne kan beginnen. Een bekroning van mijn werk.

9
Foto ©Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Belmodo Fit Summit ticketShop now
Wedstrijden
AgendaWin een paaspakket van HEMA t.w.v. € 50

Deelnemen


Win € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

10.03.2017 - 30.04.2017

BRITA, 50 years of ideas

Ontdek meer

Guest editor

Mia Kappelgaard

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een paaspakket van HEMA t.w.v. € 50

Deelnemen


Win € 500 shoppingbudget bij JUTTU

Deelnemen
Agenda

16.02.2017 - 14.05.2017

Pierre et Gilles: Clair-obscur

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

10.03.2017 - 30.04.2017

BRITA, 50 years of ideas

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo