0

5 x rood voor Sinterklaas

F
Wishlist

6

Op zondag 6 december 2015 komt de Sint naar het land. Red is obviously his colour. Dus waarom zou jij ook niet in thema blijven?

5 x rood voor Sinterklaas
6
Foto © Zara
5 x rood voor Sinterklaas
6
Foto © Zalando

Met een rode jurk zie je er altijd fantastisch uit. Niets schreeuwt harder "fashion" dan a little red dress. Je vindt bij Zara verschillende opties, dus neem zeker eens een kijkje.

Een rode jas is dan weer een leuke touch tijdens de grauwe herfstdagen. Een middenlange mantel geeft je genoeg bescherming tegen het weer, dus check Zalando eens voor jouw eigen exemplaar.

5 x rood voor Sinterklaas
6
Foto © LN Knits
5 x rood voor Sinterklaas
6
Foto © Net-a-porter
5 x rood voor Sinterklaas
6
Foto © Apple

We hebben al wat winters weer over ons heen gekregen. Tijd dus om onze beanies boven te halen. LN|Knits heeft gelukkig ook een rood - allez, de kleur heet eigenlijk "Margaux" - exemplaar.

Rode pumps zijn natuurlijk ook altijd een geweldige keuze! Dit paar van Dolce & Gabbana vind je bij Net-a-porter en kan je makkelijk doordragen tijdens de feestdagen.

Rood betekent ook goed doen voor de wereld! Ook in de winter werken we aan onze conditie - ahum - dus een iPod nano komt daarbij wel van pas. Een deel van de opbrengst van de rode versie wordt gedoneerd aan de strijd tegen aids in Afrika.
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten