0

5 x leuke work-outs voor buiten

F
News

6

Je hebt niet noodzakelijk een sportabonnement nodig om te werken aan een perfecte body. De zomer is het ideale seizoen om je work-outs buitenshuis uit te voeren in de vrije natuur.

Springtouwen

Met springtouwen kun je in 1 minuut meer dan 10 calorieën verbranden. Deze work-out kan je samen met je vriendin uitvoeren en gegarandeerd dat je veel plezier zal beleven. Niets beter dan plezier hebben tijdens het sporten.

Doutzen Kroes
6
Foto © Doutzen blog

Traplopen

Traplopen is gezond, zeker als je een bureaubaan hebt. Wanneer er trappen zijn op je werk, verkies dan om telkens de trap te nemen. Zelfs 2 minuten traplopen heeft al een positief effect op je gezondheid. Wil je ’s avonds even ontspannen na een zware werkdag? Kies dan voor traplopen. 

traplopen
6
Foto © Trainerz

Joggen

Misschien wel één van de bekendste work-out die er is. Joggen hoeft niet saai en vermoeiend te zijn. Zoek een mooie plek in de natuur, upload leuke nummers op je i-pod en kies een coole sportoutfit om jezelf te motiveren. Tijdens het joggen is het belangrijk om je tempo rustig op te bouwen. Het is aangeraden om langzaam te lopen, dan te starten met hardlopen om vervolgens te moeten opgeven door vermoeidheid. 

Joggen in de natuur
6
Foto © Koolhydraatdieet

Buikspieroefeningen

Als je niet gaat sporten verkrijg je snel een blubberbuik. De buik is namelijk de plek waar vet zich als eerste nestelt. Wil je een strakke buik? Kies dan voor buikspieroefeningen. Neem je yoga-matje mee naar buiten, kies een rustig plekje in het park en het trainen kan beginnen. 

Oefeningen voor buikspieren
6
Foto © Womenshealthmag

Wandelen

Deze work-out is ideaal om uit te voeren na het eten. Het stimuleert je verbranding en dat helpt bij het afvallen. 

Wandelen in de natuur
6
Foto © Food fit coach

Ohja, vergeet je zeker niet te strekken na het sporten, zo voorkom je dat je de volgende dag wakker wordt met spierpijn. 

12.08.2016
Geschreven door Lieselot LuykxWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten