0

5 x citytrip apps

F
News

6

Kijk je al uit naar die zomerse citytrip? Maar je weet nog niet goed hoe je het allemaal gaat aanpakken? Geen zorgen, Belmodo to the rescue!

Op reis gaan is tof, niet? Of soms toch een beetje stressvol. Daarom zijn apps er, yup sommige apps kunnen een levensverbetering zijn. Of in dit geval voor een betere travel experience zorgen. Dus boek die reis zonder zorgen. Dit zijn 5 handige city trip apps.

Swift WiFi

Je hoeft je roaming data niet meer aan te zetten dankzij deze app. Swift WiFi zoekt beschikbare WiFi voor jou. Het bestaat namelijk uit een grote database vol met WiFi hotspots zowel open WiFi als beveiligde WiFi. Als jij op terras iets aan het drinken bent kan je opzoeken of iemand de code van dat café heeft. Zo kan jij die leuke Instragram posten van je cocktail zonder op zoek te moeten gaan naar WiFi. Weet jij het WiFi-wachtwoord ergens van dan kan je dat ook delen met de Swift WiFi community. Is sharing economy niet super?

Citymapper

Deze app is de definitie van een transportapp. Citymapper verzamelt allerlei data over openbaar vervoer en andere vervoersmethoden in steden. Zo zit jij nooit meer op de verkeerde bus in Rome of Barcelona. Citymapper werkt ook volledig realtime. Roadtripje gepland naar Amsterdam en schrik voor file? Geen probleem, citymapper toont je elke file. Je kan ook offline metrokaarten downloaden.

5 x city trip apps
6
Foto © Belmodo
5 x city trip apps
6
Foto © Google Play
swiftwifi2
6
Foto © Belmodo

De Belmodo Hotspots app

Een citytrip hoeft niet altijd buiten ons Belgenland te zijn. Een weekendje Antwerpen of Brussel met je bestie is sowieso (shopping)plezier verzekerd. Een betere gids dan de Belmodo Hotspots App vind je niet. Ontdek alle hippe koffiebars, verborgen winkels en restaurants zonder lang te moeten zoeken! De Belmodo Hotspots App wordt constant geüpdatet om jou op de hoogte te houden van de hipste plaatsen.

Skyscanner app

Deze app vindt de goedkoopste vluchten en helpt je vergelijken. Zo vind je in no time at all de beste vlucht. Super simpel maar wel handig. Zo vind je je goedkoopste vlucht terwijl je op je bus wacht. 

Duolingo

Duolingo is een leuke app om je taal een beetje bij te schaven. De app leert je al spelend nieuwe woorden aan. Bijzonder fun en perfect voor mensen die meer dan hola, mahlzeit en bonsoir willen zeggen!

5 x city trip apps
6
Foto © The Guardian
5 x city trip apps
6
Foto © Skyscanner

Nu nog je valies maken en vertrekken!

10.05.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten