0

5 x alternatieven voor een trouwring

F
Wishlist

6

Breek de regels en draag geen trouwring! Niet iedereen houdt van traditie en dat hoeft natuurlijk niet. Er zijn genoeg originele alternatieven.

Als je een untraditional chick bent die binnenkort gaat trouwen, wil je misschien wel iets anders dan die basic trouwring. Of mag je gewoon geen ringen dragen voor je werk?
Wij zochten 5 interessante alternatieven voor jou.

Matching tatoeages

Tatoeages zijn helemaal in. Een tekening die voor eeuwig op je huid blijft staan, symboliseert misschien wel veel meer dan een trouwring. 

5 x alternatieven voor een trouwring
6
Foto © Pinterest

Andere sieraden

Sommige koppels dragen nu eenmaal niet graag een ring, vanwege hun beroep of omdat ze het niet kunnen verdragen. Dus waarom geen ander sieraad? Een minimalistische armband voor hem en haar. Of een matching halsketting zijn evengoed mooie symbolen.

5 x alternatieven voor een trouwring
6
Foto © etsy

Plant een boom

Soms heb je helemaal niks materialistisch nodig om je liefde voor elkaar uit te drukken. Een boom planten klinkt misschien niet romantisch. Maar is het niet een prachtig symbool om samen een boom te planten in jullie tuin als teken van jullie eeuwig groeiende liefde?

5 x alternatieven voor een trouwring
6
Foto © Pinterest

Matching items

Heb jij je future hubby leren kennen in die ene mooie koffiebar om de hoek? Wat dacht je van 2 gegraveerde koffietassen? Iets wat veel betekent enkel voor jullie twee kan altijd een mooi liefdessymbool zijn.

5 x alternatieven voor een trouwring
6
Foto © Etsy

Een ritueel uit een andere cultuur

Als jullie beide een voorliefde hebben voor een bepaalde cultuur kan je een ritueel overnemen uit deze cultuur. Een leuke traditie in Australië is de unity bowl. Gasten op het trouwfeest krijgen een steen tijdens de ceremonie. Op het einde worden alle stenen verzameld in een mooie decoratieve bowl. Dit symboliseert de steun van vrienden en familie. Is dat niet hartverwarmend?

5 x alternatieven voor een trouwring
6
Foto © Buzzfeed

Toch liever wat bling voor jou? Hier spot je enkele geweldige labels voor - niet onbelangrijk - elk budget! 

28.04.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten