0

5 veilige alternatieven voor de zonnebank

B
Skin care

6

Deze zomer liet de zon zich nog niet al te vaak zien. Toch moet je voor een mooi kleurtje niet onder de zonnebank, want met deze producten bruin je volledig veilig!

We hebben in België nog niet veel kunnen genieten van het zonnetje en bijgevolg ook geen kleurtje kunnen opdoen. De zonnebank is dan een logische optie, maar niet echt een gezonde … Kies liever voor deze beautyproducten, waarmee je zonder risico een bruin velletje krijgt.

MineTan

5 veilige alternatieven voor de zonnebank
6
Foto © Professional Beauty

In Australië is MineTan de #1 wat zelfbruiners betreft en niet zonder reden! De producten drogen onmiddellijk, hebben een aangename geur en zorgen 7 dagen lang voor een bruine huid. Het gamma heeft voor elk huidtype een aangepast product. Je kan zelf beslissen hoe bruin je wordt, door het product 1, 2 of 3 uren te laten intrekken.

Dove Summer Revived Body Lotion (medium tot donkere huid)

Summer Revived Body Lotion (medium tot donkere huid)
6
Foto © Dove

Met de Summer Revived Body Lotion van Dove sla je twee vliegen in 1 klap: een natuurlijke, bruine tint én een verzorgde, glanzende huid. De hydraterende werking zorgt namelijk voor een gezonde look. Ze is zowel geschikt voor de normale als gevoelige huid en er is ook een versie voor de lichtere huid.

Rituals Self Tanning Body Lotion

Self tanning body lotion
6
Foto © Rituals

Ook Rituals heeft een zelfbruinende body lotion in haar gamma. De lotion heeft een zomerse, frisse geur en wordt snel opgenomen door de huid. Ze plakt niet en kan gemakkelijk over de huid verspreid worden voor een egaal gebruind resultaat. De vochtregulerende formule met Vitamine E hydrateert de huid en doet ze stralen.

Lancaster Self Tan Beauty In Shower Body Lotion

Lancaster Self Tan Beauty - In Shower Tanning Lotion
6
Foto © Parfum Webshop

Lancaster lanceerde onlangs met de Self Tan Beauty In Shower Body Lotion een revolutionair product, want het was de eerste zelfbruiner voor onder de douche. De lotion bevat de Tan Color Adapt Technology, ofwel DHA, waardoor je huid er elke dag een beetje bruiner uitziet, maar het blijft er natuurlijk uitzien. Je kan het product al na 1 minuut afspoelen.

Yves Rocher Snelle Zelfbruinende Spray voor het Lichaam

Yves Rocher Autobronzant Self-Tanner
6
Foto © Make-up Gorgeous

Voor een spray tan moet je niet per se naar de schoonheidsspecialist. Je koopt gewoon deze zelfbruinende spray van Yves Rocher! De multipositionspray is erg gemakkelijk in gebruik en bezorgt je binnen het uur een gelijkmatige, gebruinde huid. 

Bij deze is het bewijs geleverd: je hebt helemaal geen schadelijke uv-stralen nodig voor dat prachtige kleurtje!

11.07.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten