0

5 tips voor zomervoeten

B
Skin care

6

Zomer = barefoot days.

Mooie sandalen, teenslippers en open schoenen. Je voeten worden verlost van kousen en moeten niet langer opgesloten zitten in sneakers of winterlaarzen. Halleluja! Maar dit wil ook zeggen dat je niet met onverzorgde voeten naar buiten kan. Nette en propere voeten zijn een absolute must en daarom geven wij jou 5 tips om je klaar te stomen voor the perfect pretty feet. 

Weg met eelt

5 tips voor zomervoeten
6
Foto © Pinterest

Eelt is iets heel normaal, maar niet zo aantrekkelijk. Door het gebruik van een puimsteentje kan dat gemakkelijk verholpen worden. Leg het steentje in je douche, zo vergeet je het zeker niet.

Als je eerder the easy way wilt uitgaan, dan kan je kiezen voor een rollertje op batterijen, dat het eelt van je voeten verwijdert door de wrijving met puimsteen.
Hielen en andere eeltzones = gone

Pretty nails

5 tips voor zomervoeten
6
Foto © Pinterest

Een voet met gelakte nagels oogt steeds verzorgder en is gewoon ook trendy. Klassiek rood, pastelkleuren of een koraaltint zijn zomers en mooi. Je hoeft natuurlijk niet altijd voor felle kleuren te gaan, maar kan ook een nude kleur kiezen. Zolang ze maar een likje nagellak hebben, zijn je voeten al een stapje dichter bij the happy feet

Voetcrèmes

5 tips voor zomervoeten
6
Foto © Pinterest

Hydrateren, verzorgen, herstellen en ontzwellen. Je kan het allemaal met een voetcrème. Ga naar de winkel en kies de crème uit die het beste past voor jouw voetjes. En als je wilt dat je voetjes nog eens lekker ruiken, ga dan voor een geparfumeerde crème

Scrub

5 tips voor zomervoeten
6
Foto © Pinterest

Onze huid wordt elke dag aan honderden zaken blootgesteld. En om ons hiertegen te beschermen worden de huidcellen vernieuwt en blijft er dode huid achter. Om dit proces te stimuleren, kan je scrubben. In de winkel vind je scrubs in alle geuren en kleuren. Tip: met grof rietsuiker, olie en citroensap kan je makkelijk je eigen scrub maken. 

Voetbadje

5 tips voor zomervoeten
6
Foto © Pinterest

Als je een hele dag hebt gewerkt en je voeten opgezwollen en vermoeid zijn, kan een voetbadje echt deugd doen. Ook hier kan je gemakkelijk je bad vullen met speciaal zeezout en zo je voetbad nemen. Als je een iets luxueuzere behandeling wilt dan kan je in een elektrohandel een voetbad kopen. Hier heb je zelfs keuze voor een trillende massage of belletjes die je voeten doen tintelen en een ontspannend gevoel geven achteraf.

Haal die sandalen maar nog eens boven!

04.08.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten