0

5 tips voor de perfecte bikini

F
News

6

Tijd voor het strand en het zwembad! Wij geven je 5 tips die je helpen bij het kopen van een nieuwe bikini.

Brede heupen, kleine borsten, veel te mager of te curvy? Met de juiste bikini, kan je al die problemen in één keer oplossen. Vanaf nu hoef je je helemaal niet meer schuil te houden achter een grote parasol of windscherm. Weg met die wijde blouses en covering strandkledij. Zoek swimwear dat bij je past en waar je je goed in voelt. 

Wij geven je alvast enkele tips! 

Tip 1: Koop de juiste maat

5 tips voor de perfecte bikini
6
Foto © Vogue

Wanneer je een bikini past, zorg er dan voor dat de bikinirand niet in je huid snijdt. Dit zorgt ervoor dat je dikker oogt. Uiteraard mag je badkleding ook niet te groot zijn, anders wordt het zwemmen een beetje ongemakkelijk. Zoek naar de juiste maten voor elk model. 

Tip 2: Accentueer je pluspunten

5 tips voor de perfecte bikini
6
Foto © Calzedonia

Wanneer je bredere heupen hebt en je die liever wil bedekken, kan dat. Het is hierbij belangrijk dat je vooral accenten gaat leggen op de zones die volgens jou wel meer aandacht verdienen. Zo kan je bijvoorbeeld het bovenstuk meer doen opvallen dan het slipje. Kies voor een bikinitop in felle kleuren met fringes, prints and andere tierlantijntjes. Het broekje houd je dan beter simpel en onopvallend. 

Tip 3: Pas je bikini aan aan je lichaam

5 tips voor de perfecte bikini!
6
Foto © COS

Badpakken zijn ideaal voor mensen met rondingen.  Ze bedekken de zones waar jij je niet zo zelfzeker bij voelt. Badpakken vind je in alle soorten stijlen. Met een diep uitgesneden decolleté of een open rug, je vindt zeker iets naar jouw zin. Natuurlijk kan je ook stralen in de juiste bikini. Think: high waisted pants. Hét item dat je comfortabel en sexy doet voelen.  

Tip 4: Swimwear met veel sier geeft je lichaam extra body

5 tips voor de perfecte bikini
6
Foto © Fashion Gone Rogue

Vind je jezelf te mager, shape dan zelf je lichaam. Door een bikinibroekje te kopen met veel ruches, krijgt je lichaam al wat meer figuur. Supervrouwelijke vormen en veel fantasieën geven je letterlijk meer body.  

Tip 5: Take care of your body

5 tips voor de perfecte bikini
6
Foto © Calzedonia

Het is belangrijk dat je je swimwear aanpast aan de noden van je lichaam. Heb je een zwaardere boezem, ga dan zeker voor bikini’s met beugel. Zo worden je borsten ondersteund en blijf je zorg dragen voor je lichaam. 

03.08.2015
Geschreven door Paulien SchellemansWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten