0

5 redenen waarom wij van Ab Fab houden

F
News

1

Na een hitserie in de UK, komt er nu ook aan film van Absolutely Fabulous. Vanaf woensdag 21 september 2016 kan jij genieten van deze topper.

Wij zijn alleszins al fan van de film, net zoals Josje! Zij ging maar al te graag shinen op de rode loper voor Belmodo. Nog aan het twijfelen of je naar de film gaat kijken? Wij hebben vijf redenen waarom je zeker moet gaan.

1. Glitter en glamour

Hier in België zijn we soms toch echt te schuchter. Absolutely Fabulous daarentegen haalt alles uit de kast! Je bent zeker van veel over the top comedy in combinatie met outrageous outfits van de cast. 

2. Bingewatching

Je hebt nog even de tijd om alle seizoenen van Absolutely Fabulous in te halen. Ideaal dus om de avonden waarop je geen barbecues hebt of terrasjes doet, te vullen. Vanaf 21 september 2016 kan je de film in de cinema’s zien, ideaal voor die 5 seizoenen die al op de buis waren. Als je voorlopig geen tijd meer hebt dan is dat niet zo erg. Je hoeft geen voorkennis te hebben voor Absolutely Fabulous.

3. Lachen geblazen

Ga niet op zoek naar een diep verhaal in de film, maar laat je meeslepen in de hilariteit van de slapstick en dolkomische situaties van de hoofdpersonages.

4. Herkenbaar

Voor iedereen die een beetje met mode bezig is, is dit super herkenbaar. Natuurlijk is het af en toe wat overdreven, maar dat maakt het net zo hilarisch!

5. De cameo’s

Het plot van de film start al met de topmodel Kate Moss die door Edina en Patsy komt te overlijden. Dit luidt het begin van een reeks celebrities die hun opwachting maken. Als we Wikipedia mogen geloven mag je, naast de main cast, 60 celebrities verwachten.

Nog niet overtuigd? Kijk dan gewoon eens naar een aflevering van de serie en je bent sowieso verkocht! Je kan ook trouwens ook tickets winnen voor de première winnen hier bij Belmodo.

03.09.2016
Geschreven door Laura De SmetWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten