0

5 redenen waarom jij #dresscodejosje moet lezen

F
News

1
10.09.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Josje Huisman ontpopte zich de laatste jaren tot een ware fashionista en bundelde recent samen met Belmodo haar modeavonturen in een uniek inspiratieboek, #dresscodejosje.

We herinneren ons allemaal nog levendig het moment waarop Josje in een berenjurk van Moschino op het scherm verscheen. Vanaf dat moment wist iedereen dat Josje Huisman stijl had. En wat voor een stijl. Met #dresscodejosje wil de blonde fashionista een positieve boodschap uitdragen en mensen meegeven dat ze net als haar “hun eigen stijl mogen ontdekken en dat ze mogen experimenteren." Dit zijn vijf redenen waarom jìj deze inspiratiegids van voor naar achter gelezen moet hebben.

1. Stijltips voor elke gelegenheid

Een cosy namiddagje op de bank of een eerste date? Josje weet raad. In de verschillende hoofdstukken van haar boek - die trouwens allemaal catchy namen als #chipsencola of #smileandwave dragen - kom je te weten hoe je stijlvol op elke gelegenheid verschijnt. 

2. Behind the scenes bij Josje Huisman

Benieuwd naar Josje's key items of altijd al willen weten hoe die sterke band tussen Josje en stylist Jody Van Geert tot stand kwam? Van een Fashion Q&A tot schattige kinderfoto's, behind the scenes van de fabuleuze fotoshoot in Tokyo en persoonlijke informatie, in #dresscodejosje vind je het allemaal. 

3. Bredere kijk op fashion

In #dresscodejosje neemt Josje je op sleeptouw en laat ze je proeven van heel wat verschillende culturen en stijlen. Doe net zoals haar inspiratie op bij al die verschillende stijlen om tot een unieke #dresscodeyou te komen. 

4. Out of your comfort zone

Pruiken en hoeden, misschien niet zo voor de hand liggend voor ons, maar twee echte go-to's voor Josje waarmee ze haar looks naar een hoger niveau weet te tillen. Stap uit je comfortzone en probeer het zelf eens. #gettingwiggy

Wist je trouwens dat zij zelf ook hoeden maakt? Chapeau!

5. Instant happiness

Ikzelf word vooral heel erg vrolijk wanneer ik het boek opensla. De positiviteit en het enthousiasme die je in deze kleurrijke en inspirerende stijlgids vindt, klaart in een mum van tijd je dag op. #promise

#dresscodejosje vind je in de boekhandel in jouw buurt of online voor € 22,95. Hurry up, want de boeken vliegen de deur uit!
Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten