0

5 redenen om naar de Belmodo Fit Summit te komen

F
Looks

6

De Belmodo Fit Summit is terug, bigger and better than ever before. Op zaterdag 27 mei 2017 is het zover, en als je nog geen ticket hebt gescoord, trekken we je graag over de streep! 

De zomer is in aantocht en dus is het hoog tijd om je garderobe spring proof te maken. De nylonkousen blijven in de kast, de jassen gaan uit... Time to show some skin! Nog niet helemaal tevreden over je bikini body? Neem deel aan de Belmodo Fit Summit op zaterdag 27 mei 2017 en sport jezelf strak en sterk!

Voor wie nog twijfelt, lijstten we 5 redenen op om zo snel mogelijk een ticket op de op te tikken.

1. Sporten op een toplocatie

Alleen al de locatie van de Belmodo Fit Summit is een goede reden om met ons te komen meesporten. Dit jaar gaat de Fit Summit door bij David Lloyd in Antwerpen. Dit is allesbehalve een gewoon fitnesscentrum, naast de ‘standaard’ fitnesstoestellen, kan je er ook zwemmen en als kers op de taart is er ook een wellness. Het goede nieuws is dat het gebruik van al deze faciliteiten inbegrepen is in je ticket. Tussen het sporten door kan je dus heerlijk relaxen!

2. Trainingsessies

De volgende reden is uiteraard de reeks intensieve trainingssessies.

Cardio en kracht

Onder cardio en kracht verstaan we HIIT trainingen. Voor zij die nog niet bekend zijn met dit vakjargon: HITT staat voor High Intensity Training, een fancy woord voor zwaar afzien. Onze favoriet is de Eigthies Spinning. Een live coach duwt je tot het uiterste tijdens een heavy spinning sessie. Hier ontdek je dat sporten ook leuk kan zijn!

Naast spinning heb je de High Impact Body Pump. Tijdens deze sessie train je gedurende 60 minuten je belangrijkste spieren op de beats van de muziek. 

We blijven in de muzieksfeer met Pound, een cardio – lees: afzien! – work-out waarbij je werkt met, drie keer raden, drumsticks. Wacht wat? Ja drumstokken, je gebruikt die om zo je spieren op de beat te verstevigen. 

Voor de sporters met minder ervaring of zij die net een hoger niveau willen, heb je Synrgy. Tijdens deze sessie train je in een kleine groep met een persoonlijke coach die je gedurende verschillende, krachtige, work-outs begeleidt. Sport op maat

Boksen is de perfecte work-out om je stressvolle dag te overleven
6
Foto © Lukaorluca

Flexibliteit en ontspanning

Maak je geen zorgen, niet alle sessies zijn superintensief! Naast het gebruik van de wellness, zijn er ook een aantal rustigere sessies. Zoals Relaxing Yoga – even zalig als het klinkt. Hier ga je op een ontspanning manier aan yoga doen. Je maakt kennis met de ademhalingsoefeningen en ontdekt hoe rustgevend yoga kan zijn, op voorwaarde dat je erin slaagt om je lichaam in zo’n vreemde posities te wringen.

Smaakt die rust naar meer? Ga dan naar de Body Balance-sessie hier werk je aan je kracht én flexibliteit. Opnieuw staan ademhaling, concentratie en stretching centraal. 

Het summum van ontspanning is de recovery en regeneration-sessie, dit is misschien wel de meest noodzakelijke sessie: herstel je spieren na een dag zwaar afzien. 

Sporty spices geven het beste van zichzelf tijdens een work-out
6
Foto © Lukaorluca
Sporty spices geven het beste van zichzelf tijdens een work-out
6
Foto © Lukaorluca

watersport

Voor wie het nog niet gehoord had, tijdens de tweede editie van de Belmodo Fit Summit is er is ook een zwembad! Een dat wil zeggen: aqua gym! Door de weerstand van het water worden alle work-outoefeningen extra zwaar.

3. Infosessies

Je brein is ook een spier, dus ook die wordt tijdens de Fit Summit onder handen genomen tijdens tal van infosessies rond gezonde voeding, sport en alles wat belangrijk is voor een healthy lifestyle. Wat er nu exact te leren valt, kan je hier ontdekken. 

4. Lunch

Van sporten krijg je honger, en spieren moeten gevoed worden. Daarom voorzien we een gezonde – duh – maar voedzame lunch. Het ideale moment om op krachten te komen en te leren wat je nu het best eet voor en na een work-outsessie. Guilty free eating! De dorstigen zullen trouwens gelaafd worden door Tao en Brita.

Je verlaat onze Belmodo Fit Summit met een gezonde dosis spierpijn, kennis, lenigheid én een goodiebag vol sports essentials

5. Een nieuw sporttenue

De Belmodo Fit Summit is ook het ideale excuus om een nieuwe sportoutfit op te scoren. Essentieel? Een degelijke sportbeha die voldoende steun geeft én er ook nog eens leuk uitziet. Wij trekken hiervoor naar PrimaDonna. Inspiratie voor je gloednieuwe sportplunje kan je hier vinden. 

Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
6
Foto © Jana Germanus
Win een duoticket voor de Belmodo Fit Summit
6
Foto © Jana Germanus

Bovendien krijgt elke deelnemer ook nog een fantastische goodiebag boordevol leuke spullen van o.a. Clarins, Brita, PrimaDonna en nog veel meer! Rep je naar de Belmodo Boutique en reserveer jouw plekje tijdens de Belmodo Fit Summit!

17.05.2017
Geschreven door Lupe BaeyensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten