0

5 hot guys die je moet volgen

F
News

1

Deze knappe mannen van Instagram zijn bezig aan hun rise to fame en dat is volledig terecht. Esthetisch ontzettend pleasend voor het oog, deze 5 hunks.

Een blik voor en achter de schermen in de modellenlevens van 5 beauties? Yes please!

Spot hier 5 Instagramaccounts die je zeker moet volgen!

Luca Vezil

De 24-jarige Luca Vezil is een Italiaanse modeblogger met super toffe foto's. Hij is de boyfriend van Chiara Ferragni's (The Blonde Salad) zusje Valentina.

Mantas Armalis

Mantas Armalis' roots liggen in Litouwen, maar toen hij vier maanden was verhuisde hij naar Zweden. Hij heeft al verschillende shoots voor Versace gedaan en naast model, is hij ook een ijshockeyer.

Marlon Teixeira

Marlon Teixeira komt uit Brazilië, maar heeft ook Portugees en Japans bloed. Hij is een veelgevraagd model en werkte voor merken als Emporio Armani, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli en Dior Homme.

Landon Falgoust

Landon Falgoust woont in Miami en is graag buiten. Hij heeft een geweldig lichaam en prachtige ogen waar iedereen van smelt!

Trevor Signorino

Trevor is geboren in New Jersey en is een nieuwkomer in de modellenwereld. Hij heeft al gewerkt voor Balmain en V Man. Deze hottie heeft ook al shoots mogen doen met andere celebs zoals Gigi Hadid.

River Viiperi

River Viiperi noemt zichzelf een cheese cake lover en leeft onder het motto 'work hard, play hard'. Zijn rope workouts, Sunday fundays en fashion shoots kun je allemaal spotten via Instagram!

18.01.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten