1

5 fit girl inspirations - part II

B
News / News

Januari zit er ondertussen bijna op, maar wij denken nog steeds aan onze goede voornemens. Deze fit girls zorgen ervoor dat jij een echte sportchick wordt!

"Summer bodies are made in winter." Dit is misschien wel waar, maar soms vind je echt de moed niet om naar de fitness te gaan of om eens te gaan lopen. Tijdens deze winterdagen is het ook verleidelijk om vroeg onder de dekens de kruipen en een serie te kijken met een pot Ben & Jerry's. Bij motivatiegebrek check je beter eens deze fit girls, met elk hun eigen YouTube-kanaal.

Kayla Itsines

Een strak bikinilichaam, willen we dat niet allemaal? Met de Bikini Body Guide van fitnessgoeroe Kayla Itsines geraak je snel in topvorm. Je kan de Body Guide kopen voor € 50 via de website van Kayla. Er is ook een begeleidend eetplan beschkbaar.

Elke workout duurt maximaal 28 minuten. Maar watch out, de workouts zijn niet te onderschatten!

Ze heeft ook een eigen kanaal op YouTube waar je verschillende workouts kan vinden, waaronder leg workouts en abs workouts. De video's duren maar enkele seconden en ze legt enkel de oefening uit. De rest is aan jou! 

Ook op Instagram kan jij Kayla volgen om inspiratie op te doen.

Jane Fonda

Waarschijnlijk ken jij Jane Fonda van de vele films waarin ze speelde, maar naast actrice is ze ook een echte sportjunkie. In de jaren 80 begon ze een nieuwe carrière als gezondheidsgoeroe. Ze maakte enkele video's en boeken over fitness en aerobics. 'Jane Fonda's Workout' is 1 van de bestverkochte video's van die jaren.

Haar video's maakten onlangs een grote comeback en zijn heel populair. Ze duren meestal ongeveer 30 minuten waarbij ze 1st altijd uitleg geeft waarover de workout gaat. Tijdens de workout blijft ze je ook motiveren!

Amanda Russell

Amanda Russell heeft een eigen YouTube-kanaal waar je al haar workout video's kan volgen. Ze duren gemiddeld 5 minuten en zijn heel doeltreffend. Je kan ook haar app downloaden en via je smartphone de workouts volgen.

We love avocado, en Amanda blijkbaar ook!

Tara Stiles

Als je liever van yoga houdt, moet je zeker Tara Stiles volgen. Tara is een Amerikaans model die haar carrière als yogagoeroe begon in 2012 en ze schreef ook haar eigen boek. Blijf je liever nog even in je bed liggen? Ze heeft ook yoga video's die je vanuit je bed kan doen. De workouts zijn voor beginners en gevorderden en ze post elke week een video.

Tara is een echte yogafanaat, maar daarnaast is ze ook nog fashionable!

Karena & Katrina

Karena en Katrina zijn de fitness gurus achter het Tone It Up YouTube-kanaal. De workouts zijn zwaar, maar de mooie locaties waar ze hun workouts doen maken het goed. Ze zijn onder andere al verschenen in Vogue, In Style en SELF Magazine, omdat ze weten hoe ze meisjes moeten inspireren.

Naast hun killer workouts geven ze ook advies over eetgewoontes en gezondheidsadvies.

Heb jij een fitnessbuddy? Ideaal, want ze hebben ook video's die je met 2 moet uitoefenen.

Op hun Instagramaccount vind je meer mooie locaties en inspiratiefoto's.

Met deze fit girl inspirations kan jij zeker je goede voornemens waar maken. Vergeet ook geen leuke work-out outfit aan te trekken!

21.01.2016
Geschreven door Lauren De MaereBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo