0

5 fashion guys to follow on instagram!

F
News

6

Of er veel mannen blogs zijn? Uhu, ja hoor! De hippe mannen onder ons bevinden zich tegenwoordig ook online. Handig voor je daily dose of man candy.

De kans is groot dat jij, net als ik, tot in grote maten gebeten bent door fashion en outfits. Ik ga er dan van uit dat sommigen onder jullie ook een grote interesse voor male fashion hebben. Iedereen kent de grote vissen in de zee; mannen met meer dan 1 miljoen volgers zoals Adam Gallagher van Iamgalla of Mariano Di Vaio van mdvstyle.com. Deze zijn geen newbies meer en hun namen blazen ons dan ook niet meer omver. 

Wat veel leuker is om te ontdekken zijn male bloggers die nog niet iedereen kent. Deze toppers hebben dan miscchien nog geen 50K volgers of een feature in de Vogue Men, maar ik ben al zeker fan. Ik heb de blogger wereld afgeschuimd op zoek naar mijn 5 favoriete fashion lovers op instagram. Makkelijk was het niet, maar moeilijk gaat ook!

Aan de modegoeroes die er niet bij zitten: Please, niet boos zijn! Volgende keer zijn jullie aan de beurt. Promise!

Kurt van Bloggers_boyfriend

Een perfecte mix van fashion, lifestyle and travel in combinatie met prachtige foto's. Ik ben echt een hele grote fan van Kurt's feed. Zijn stijl kan je best omschrijven als allround; heel toegankelijk en een grote inspiratiebron.

Kurt @ Bloggers_boyfriend
6
Foto © streetstyle_official

Dany Dos Santos van blog alkarus.com

Deze look weerspiegelt perfect waar Dany Dos Santos voor staat: simplicity met een 'streetstyle' kantje. Verwacht geen toeters en bellen, maar een eenvoudig kleurenpalet, strakke silhouetten en een aanwezige 'hipster' vibe.

Wil je weten wat mijn stijl is? Wel, dit.

Dany Dos Santos van blog alkarus.com
6
Foto © Dany Dos Santos

Mikko Puttonen van blog mikkoputtonen.com

This kid from London is zowel fotograaf als fashion blogger. Op zijn site vind je een portfolio van zijn werk als fotograaf en ook eigen looks kan je er bekijken. Niemand van mijn vrienden kent deze blogger, maar ik volg hem al sinds het prille begin. Mikko gaat niet voor de daily outfits, maar voor editorial en exentriek. Zijn outfits en shoots passen zonder twijfel in een groot modeblad.

By the way, deze foto is echt 1 van mijn all time favourites!

Mikko Puttonen van blog mikkoputtonen.com
6
Foto © Mikko Puttonen

Pelayo Diaz van blog katelovesme.net

Laten we er 1 bekende kop tussen steken. Deze Spaanse hunk is in zijn thuisland al erg bekend. Te zien op tv als host, werkt voor alle grote bekende mode magazines én kan zich sinds kort kronen tot digital influencer. Wil je het leven volgen van een knapperd met een boeiend leven, in een mooi land én met inspirerende looks? Pelayo is the way to go!

Pelayo Diaz van blog katelovesme.net
6
Foto © Pelayo Diaz

Quyen Mike van blog quyenmike.com

Personal style, travel and lifestyle blogger. Zo omschrijft Quyen Mike zichzelf. Zijn travel stories en shoots bevinden zich op een whole other level. Hij maakt vaak gebruik van speciale effecten en grafische illusies in zijn foto's wat zijn stijl erg uniek maakt.

Quyen Mike van blog quyenmike.com
6
Foto © Quyen Mike
19.11.2015
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten