0

5 essential Tomorrowland accessories

F
Looks

1

Tomorrowland is just around the corner en je kan niet naar een festival gaan zonder de juiste accessoires.

Tomorrowland is just around the corner en je kan niet naar een festival gaan zonder de juiste accessoires. Gelukkig hebben wij enkele items verzameld voor jou om je helemaal prepared de festivalweide onveilig te maken!

1. For the lips & the cheeks

Waarom 2 producten kopen als het met 1 ook kan? Heel veel merken hebben recent een lip & cheek product op de markt gebracht. De Sized to go Lipgloss van M.A.C. kan ook als blush gebruikt worden en kost € 10,-Drie producten in één heb je zelfs met de Bamboo Cream Color Base van M.A.C. In zachte aardetinten is dit product zowel geschikt als blush, oogshaduw en lipgloss! De Bamboo Cream Color Base kost € 19,-.

2. Zonnebrillen

Een mooie, hippe en leuke zonnebril is een must-have voor een festival als Tomorrowland! Het Australische Quay is nu hotter dan ooit en ze hebben echt de allerleukste zonnebrillen voor prijzen vanaf € 40,-.

3. Fedora hats

En waar een zonnebril is, is er ook wel ergens een fedora hat terug te vinden. Via ASOS vind je echt een eindeloze verzameling van verschillende mooie (en in alle kleuren en formaten verkrijgbare) fedora hats. The choice is all yours.

4. Selfiesticks

Ze zijn niet meer weg te denken, die selfiesticks. Maar wat is er dan ook leuker dan een gezellige foto met héél je vriendengroep. Zo blijft er niet altijd iemand achter de camera, maar kan iedereen er gewoon mee op!  

5. Metallic tattoos

Nog niet klaar om de permanente beslissing van een tattoo te maken? Gelukkig zijn er enorm veel leuke metallic tattoos verkrijgbaar. Flash Tattoos is zowat de meest gekende onder de metallic tattoos, van goldfish kiss tot child of wild! Voor ieder wat wils ...

Ben jij klaar voor Tomorrowland? Ready, set, go!

23.07.2015
Geschreven door Hélène MaesWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten