Array
(
    [type] => 8
    [message] => Undefined offset: 0
    [file] => /mnt/belmodo-web/websites/belmodo.be/www/modules/database/frontend/database.php
    [line] => 3152
)
5 dingen die je kan doen in je blokpauze
0

5 dingen die je kan doen in je blokpauze

<

1

De examenperiode is weer aangebroken en heel wat studenten kampen dan met stress. Om goed te blijven presteren is ontspannen een must, dus las regelmatig een pauze in.

De maand juni associëren we met mooi weer, korte rokjes, blote bovenlijven, maar jammer genoeg ook met de examens. Je kan er als student niet onderuit, dus maak je er maar beter het beste van. Dat kan door voldoende te ontspannen, op deze manieren bijvoorbeeld:

Miniwork-out

Je kan je blokpauze ten eerste vullen met een miniwork-out van ongeveer een halfuur. Zowel je lichaam als je geest zullen er de vruchten van plukken, een echte win-winsituatie dus. Voor mini-workouts ben je bij de Amerikaanse Cassey Ho aan het juiste adres. Op haar Youtube-kanaal Blogilates staan er honderden verschillende work-outfilmpjes waarvoor je in de meeste gevallen niet eens iets nodig hebt. The best of all: het kost je helemaal niks!

Sheet Mask

Je kan natuurlijk ook voor het andere uiterste gaan en jezelf verwennen met gezichtsmaskertjes. Momenteel zijn de sheet masks heel populair. Ze zouden je huid hydrateren en je kan ze simpelweg in één beweging aanbrengen, easy peasy!

Window shoppen

Een stevige wandeling kan soms deugd doen, maar doelloos rondwandelen is maar saai. Koppel dus het onaangename aan het aangename en wandel naar de winkelstraat voor een stevige portie window shopping. Natuurlijk doe je dit best buiten de openingsuren, want anders is de verleiding wel heel groot… .

Smoothietime

Je kan je blokpauze ook gebruiken om een lekkere snack klaar te maken. Idealiter is dat een gezonde snack zoals een smoothie. Die maak je zelf in een handomdraai: schil je favoriete stukken fruit, voeg er yoghurt en eventueel andere ingrediënten zoals honing aan toe, mixen en smullen maar!

Just Dance

Alles even goed losschudden kan ook erg ontspannend zijn. Zet je favoriete liedje op, draai de volumeknop open en shake that booty! Dansen is bovendien goed voor je geheugen, het verlaagt de stress en het geeft je een mentale boost. Probeer natuurlijk niet té veel lawaai te maken, want misschien zit je buur wel net als jou achter zijn bureau te blokken… .

Nog even doorbijten en dan kan je genieten van een zalige zomervakantie! Yes You Can!

15.06.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten