0

5 apps for abs

B
Skin care

3

Abbs mania! Fit is the new skinny en dat betekent: getting some serious abs.

 

Enkel verkrijgbaar in de Apple Store.

4. Ab Workouts - Belly exercices

Een app die meer focust op het vrouwelijke lichaam is altijd mooi meegenomen. Gratis en easy to use: hier krijg je gegarandeerd het perfecte bikini body mee.

Enkel verkrijgbaar in de Play Store.

5. 7 Minute Training

Perfect voor de bezige bijen onder ons: de 7 Minute Training claimt dat je met een workout van slechts 7 minuten een maximaal resultaat behaalt met een minimale inspanning. De app wordt ondertussen ook ondersteund door Google Fit, een pluspunt voor de Android gebruikers onder ons.

Enkel verkrijgbaar in de Play Store

Flaneren in bikini op het strand is het leukst als je je ook goed in je vel voelt. Sporty spices veroveren al langer social media met hun fitspo’s en platte buiken, maar everyone knows hoe moeilijk het kan zijn om zo’n tight schedule voor buikspieroefeningen vol te houden. Gelukkig bestaan er talloze apps voor je smartphone die je dat ene duwtje in de rug geven om toch door te zetten. Go get those abs!

5 apps for abs
3
Foto © Nate Creamer Photography

1. 30 Days Ab Workout

Clean design & easy to use, wat wil je nog meer? De 30 days ab workout voorziet je van een handig schema om op 30 dagen tijd een gespierde buik te verkrijgen. Je selecteert je niveau – beginner, intermediate of advanced – en off you go!

Enkel verkrijgbaar in de Apple Store.

2. Instant Abs Trainer

Deze app vereist minder commitment: hun slogan “work out anytime, anywhere” says it all. Ben je thuis of on-the-go en heb je wat tijd over? Selecteer een tijdsduur en je krijgt een hele resem buikspieroefeningen voorgeschoteld die je binnen de gekozen tijd kan afwerken. Het aantal calorieën dat je verbrandt worden ook getoond – fast results motiveren!

Enkel verkrijgbaar in de Apple Store.

3. Abs Workout: Get Your Six Pack

Een super uitgebreide app in 13 verschillende talen, HD tutorials en sporty Spotify afspeellijst inclusief. Voor meer begeleiding bij de buikspieroefeningen zit je hier helemaal goed: in hun video’s focussen ze op beginnersfouten en correcte ademhaling. Extra gewichten of materiaal zijn overbodig voor deze oefeningen – zo hou je meer cash over voor een fashionable sportoutfit, bijvoorbeeld!

07.08.2015
Geschreven door Margot DeclerckWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten