0

4 must visit barbershops in Antwerpen

B
Hair

5

Wil jij of je lief de perfecte baard, maar lukt het niet goed om deze zo clean en stylish te krijgen? Wel, deze mannen weten van aanpakken en lossen het op.

 

"Al die willen te kap'ren varen moeten mannen met baarden zijn. Jan, Piet, Joris & Corneel die hebben baarden, die hebben baarden. Jan, Piet, Joris & Corneel die hebben baarden, die varen mee!" Voila deze schippers in dit oude Vlaamse liedje hebben stoere, mannelijke baarden. Toen was het al een hit bij de dames. Lange baarden allemaal goed voor Jan en Piet, maar verzorgden zij hun baarden wel netjes? 

Ik wil gerust mee varen met deze knapperds anno 2016, maar hey enkel als die baarden clean zijn! Anders krijg je mij niet mee op dat schip. De oplossing? Regelmatig een bezoekje brengen aan een gespecialiseerde barbershop. Hier zijn 4 toppers uit Antwerpen

1. Chaplin Barbershop

Chaplin Barbershop
5
Foto © Chaplin's
Brabo's Hand Barbershop
5
Foto © Brabo's Hand

3. Sir Richard Barbershop

Sir Richard Barbershop
5
Foto © Sir Richard cuts & shaves

4. The Barbershop Antwerp

The Barbershop Antwerp
5
Foto © The Barbershop Antwerp

Hold it! Wat zijn barbershops hoor ik enkele onder jullie zich afvragen? Wel zie het als een soort kapperszaak, maar dan voor baarden. Barbershops zijn strictly men only! Ja girls, dit is nu eens een plek waar enkel de heren voet aan wal mogen zetten. Nah!

Bij een barbershop kan je je baard helemaal laten opkuisen, schoon wassen en bijknippen terwijl je geniet van een jaren 50 interieur en een frisse pint. Kleine baarden, grote baarden, lange baarden of typische rockabilly exemplaren. Na een bezoekje aan deze vakmannen ben je zeker van een sexy baard. De ladies gaan niet weten wat er gebeurd. 

31.01.2016
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten