0

3 toffe T-shirt collabs

F
News

8

Fashion collabs zijn altijd iets om naar uit te kijken. Wij zetten de tofste T-shirt collabs van afgelopen maand voor jou op een rijtje.

COS X SERPENTINE GALLERIES, PARK NIGHTS 2016

T-shirt COS
8
Foto © COS
T-shirt COS
8
Foto © COS

COS en The Serpentine Park Nights London slaan al voor de vierde keer de handen in elkaar. The Park Nights is een soort festival met kunst, poëzie, film en literatuur dat doorgaat van juni tot september in The  Serpentine Summer Pavilion in Londen. COS heeft voor de gelegenheid een limited edition T-shirt ontworpen voor mannen en vrouwen. Je kan het online bestellen en de opbrengsten gaan rechtstreeks naar The Serpentine Trust.

Rad X Adèle Exarchopoulos

T-shirt Rad
8
Foto © Rad
T-shirt Rad
8
Foto © Rad
T-shirt Rad
8
Foto © Rad

Het Franse streetwear label Rad ging dan weer in zee met de Franse actrice Adèle Exarchopoulos, die je misschien wel zal kennen als Adèle uit de controversiële film La Vie d’Adèle. Als urban fashionicoon past ze perfect in het streetwear-plaatje van Rad. In haar capsulecollectie vind je ook enkele mooie T-shirts terug.

ZEB X Musketon

T-shirt ZEB
8
Foto © ZEB
T-shirt ZEB
8
Foto © ZEB

Dit jaar lanceerden illustrator Bert Dries, oftewel Musketon, en multibrand store ZEB samen een unieke kledinglijn. Als kers op de taart brengen ze nog een eerbetoon aan Andy Warhol met hun laatste stuk, een exclusief T-shirt in zwart en wit met Musketons bekende Cara Pils-print. Het T-shirt is exclusief te koop bij ZEB voor € 24,25.

11.06.2016
Geschreven door Babs GabrielWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten