1

3 beautybehandelingen die je moet uitproberen

B
Skin care

Soms kan ons leven heel erg hectisch zijn en dan zijn momenten van ontspanning uiterst belangrijk. Een bezoekje aan het schoonheidssalon hoort daar zeker ook bij.

Juni is voor velen onder ons een drukke periode, denk maar aan de examens of de laatste loodjes op het werk voor die deugddoende vakantie. In zo’n periode kan een beautybehandeling je ongelooflijk goed doen. Onze suggesties: 

IonActive™ Power Treatment bij Dermalogica

Sinds het begin van deze maand kan je bij Dermalogica terecht voor een exclusieve IonActive™ Power Treatment. Dat is een professionele skin treatment voor je gezicht, die veelvoorkomende huidproblemen aanpakt met behulp van ionisatie. De Dermalogica Expert begint met je gezicht te analyseren en op basis van die analyse wordt er een behandeling op maat gekozen. 

Er zijn in totaal 4 verschillende behandelingen, op basis van 4 IonActives™ met elk een andere functie: de huid verstevigen en rimpels tegengaan, een gedehydrateerde of gevoelige huid verlichten, huidverkleuring verminderen en als laatste acne of onzuiverheden behandelen. Na de applicatie van de IonActive™, wordt er nog een Gelloid, een soort massagemasker, aangebracht, dat ervoor zorgt dat de ingrediënten de huid nog dieper binnendringen. De behandeling duurt maar 45 minuten en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.

Michaël van Belmodo testte de hydratatiebehandeling uit. “In het begin vond ik het wat raar, omdat het leek alsof ze me gingen elektrocuteren. Ik moest een metalen staaf vasthouden, terwijl ze met rollen over mijn gezicht gingen. De behandeling gaf me gelukkig een aangenaam gevoel en ik zag er ook gezonder uit, alsof ik net was gaan joggen. Ik zou het zeker opnieuw doen, het is een echte aanrader!”

Acnebehandeling bij Carpe Clinic

Misschien niet de meest ontspannende behandeling, maar wel een erg doeltreffende. We hebben allemaal wel eens last van puistjes, zeker tijdens stresserende periodes. Dankzij de acnebehandeling van Carpe Clinic in Antwerpen zijn die puistjes snel verleden tijd.

De behandeling is geschikt voor elke vorm van acne en elk huidtype. Ze bestaat uit verschillende stappen: reiniging van de huid, chemische peeling, verwijderen van zwarte puntjes en cysten, verwijderen van de ontsteking, verbeteren van de rode huidskleur en op het einde verzachtende crèmes aanbrengen.

Kora-Lee van Belmodo heeft deze behandeling al uitgetest en was erg tevreden met het resultaat. “De resultaten van de behandeling waren verbluffend. Mijn huid zag er een paar dagen na de behandeling stralend uit. De puistjes waren niet miraculeus verdwenen, maar kwamen al veel minder hardnekkig terug.”

HydroPeptide-behandeling

Je kan ten slotte ook kiezen voor een HydroPeptide-behandeling. HydroPeptide is de marktleider in het gebruik van peptiden en levert ongeëvenaarde anti-aging resultaten. Peptiden zijn molecules die de minder doeltreffende ingrediënten in skin care-producten vervangen en op die manier vlekken, rimpels, verkleuringen en andere huidproblemen grondiger aanpakken. 

Heel wat schoonheidssalons in Vlaanderen bieden een HydroPeptide-behandeling aan. Je kan je verwachten aan een luxebehandeling op maat. Belmodo Blogger Nanja Massy testte deze behandeling al uit en vond het een fijne ervaring. “De behandeling is op zich al puur genieten van alle heerlijke aroma’s die vrijkomen, massages en je voelt je huid steeds puurder worden.”

Laat dus even je werk of je studies los en relaxen maar!

12.06.2016
Geschreven door Babs GabrielBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest
Last items

Belmodo Beach Bag with tassels


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer

Guest editor

Tine en Fien Prophete

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een duoticket voor WECANDANCE via Zalando

Deelnemen
Agenda

04.03.2017 - 03.09.2017

Het Modemuseum Hasselt: Across Japan

17.05.2017 - 31.07.2017

Behold the Belgian Bunch

12.08.2017 - 13.08.2017

We Can Dance 2017

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo