0

3 alternatieven om valentijn te vieren

F
News

2

Is die commerciële Valentijnsdag niet jouw ding? Wij hebben voor jou 3 alternatieven die minstens even leuk zijn!

Voor de singles onder ons is valentijn vaak een hel, maar laat het niet aan je hart komen en maak er een verwendag voor jezelf van. Ook voor diegenen onder ons met een relatie, kunnen deze Valentijnsdag eens op een hele andere manier vieren.

Zo wordt valentijn een feest!

Nodig al je single friends uit en beleef een onvergetelijke avond. Moet jij werken op maandag? Ga dan voor een rustig avondje popcorn eten en movies kijken. Kijk wat fashion movies en doe wat inspiratie op.

Zijn jullie een echte party squad? Zet dan een stapje in de wereld en misschien kom jij daar de lover of your dreams tegen. Trek je mooiste outfit aan en zorg dat je helemaal partyproof bent!

Shoppen

Wie dacht dat je niet kon shoppen op een zondag, is fout. Ga eens een dagje naar de zee en shop daar until you drop. In Knokke zijn alle winkels open op zondag én je hebt er genoeg winkels, onder andere Zara, Julia June, A Suivre, Just Julia, Scotch & Soda en Bellerose. Na het shoppen kan je nog eens afkoelen met een strandwandeling.

Niets leuker dan een nieuwe outfit of enkele toffe schoenen scoren. Heb je liever wat gezelschap? Neem iemand mee om een hele shopdag te houden en tussendoor kan je even een rustpauze nemen met een heerlijke lunch!

Zijn er in jouw buurt geen winkels open op zondag? Dan kan je nog altijd een lunchdate plannen en wie weet krijg je hierna nog meer leuke ideetjes!

Wil jij écht shoppen? Nestel jezelf dan in je zetel, neem een dekentje, een koffietje en je laptop erbij. Snuffel eens rond op het internet en misschien vind jij daar wel the outfit of your dreams.

Relax

Relaxerende omgeving
2
Foto © Maxxelli

Valentijn valt op een zondag, lucky you, want zondag = rustdag. Gun jezelf eens wat rust en laat je eens in de watten leggen. Boek een masssage of breng eens een bezoekje aan een wellness.

Breng je liever de zondag thuis door? Neem dan eens een lang bad terwijl je naar je favoriete cd luistert. Trek erna wat pikante lingerie aan om jezelf eraan te herinneren dat je sexy bent.

Happy Valentine's Day!

12.02.2016
Geschreven door Lauren De MaereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten