1

24 uur met Jani op pad

F
News

13.06.2016
Geschreven door Jani Kazaltzis

Natuurlijk heb ik volmondig ‘ja’ gezegd toen Belmodo me vroeg om Guest Editor te zijn. Twee weken lang nodig ik jullie uit om mijn modecapriolen te volgen. Let’s get started!

Of je nu weg zapt of elke week trouw kijkt naar ‘Zo Man Zo Vrouw’, je hebt me vast al eens zien passeren op je televisiescherm. Maar hoe gaat er nu echt aan toe op zo’n draaidag? Ik neem jullie een dag mee op sleeptouw en toon jullie wat ik nu precies een hele dag doe. 

Mijn wekker gaat elke morgen te vroeg af. Opstaan, me klaarmaken en rushen om op tijd in de wagen te zitten … the daily struggle! De locatie verschilt natuurlijk per aflevering want we rijden telkens naar de kandidaten thuis. Altijd spannend om te zien waar mensen wonen. Dat is misschien een beetje mijn voyeuristisch kantje maar ik durf wedden dat jullie ook graag kijken naar ‘Zo Man Zo Vrouw’ om eens stiekem binnen te kijken bij onze kandidaten! 

We maken wat tijd vrij om elkaar te leren kennen en daarna ga ik onmiddellijk op mijn doel af: de kleerkast. Heerlijk om me helemaal uit leven! Daarna lunchen we altijd samen met het team en de kandidaten. Altijd goed voor wat off the camera bonding time, snap je? 

De namiddag gebruiken we dan om in het huis van de kandidaten quotes op te nemen. En neen: die worden niet voorbereid. Ik weet ook niet waar die keer op keer van blijven komen maar voorlopig blijft ik die oneliners losjes uit m’n mouw schudden. 

Ik probeer wel op tijd af te ronden want we moeten ook nog een filmpje opnemen voor Studio Pro. Ik ben namelijk sinds kort ambassador van het beautylabel. Of je advies wil over je kledij of die coupe die er al 5 jaar hetzelfde uitziet: I’m your guy

Op minder drukke dagen probeer ik zeker tijd vrij te maken voor Janitv en spring ik vaak binnen op de redactie. De website kreeg onlangs ook een make-over en ik ben er dan ook apetrots op. 

Tegen 17:30 rij ik richting L.A. gym in Antwerpen voor mijn work-out met m’n personal trainer Max. Tussen al dat zweten door, kom ik ook vaak vrienden of bekenden tegen, dat maakt zo’n sportsessie nét iets dragelijker. 

’s Avonds kook ik flink mijn eigen potje. Ik probeer steeds zo veel mogelijk proteïnerijke maaltijd klaar te maken anders is mijn work-out voor niks geweest. Toegeven: het is wat meer werk en vraagt ook wel om redelijk wat organisatie. Zo maak ik samen met mijn avondeten ook mijn lunch voor de volgende dag al klaar. Organisation is key.  

En dan heb ik nog van die vervelende taken die ik het liefst uitstel tot het einde van de dag. Vuilzakken buitenzetten (blèg), mails lezen, … niks glamoureus aan die avondroutine guys haha! Ik probeer toch op tijd in m’n bed te kruipen want morgen sta ik opnieuw voor de camera en zelfs de beste concealer in de wereld krijg die partywallen niet weg. Trust me: been there, done that

Stay tuned want er volgen nog meer behind the scenes verhalen! 
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo