4

2 keer Belgisch nieuw voor kids

F
News

14.02.2016
Geschreven door Amélie De Rycke

Stylist Tom Eerebout gooit het met zijn kinderkledinglijn Jumping Dog even over een andere boeg en Black Balloon kondigt haar eerste kindercollectie aan!

Lady T en haar mini-me's zullen het beamen: kids love to dress fashionably! Als je onderstaande merken in huis haalt, ben je verzekerd van een kroost met hoog trend gehalte.

Schermafbeelding_2016-02-09_om_14
4
Foto © Belmodo

Jumping Dog

Hippe kledij voor creatieve en avontuurlijk kids? Enter het gloednieuwe Jumping Dog, een nevenproject van Lady Gaga's stylist Tom Eerebout. De stuks van deze stoere collectie zitten zo gemakkelijk dat kinderen er uren in ravotten en er ook 's avonds mee in bed willen kruipen. De T-shirts en het baseball jacket worden trouwens met een beetje fantasie en de nodige kleur tot echte kunstwerken getransformeerd. 

Oh, en het beste van al? De opbrengst van de collectie gaat integraal naar het Cinci Lei-project dat kinderen in nood helpt.

Schermafbeelding_2016-02-09_om_14
4
Foto © Belmodo
Schermafbeelding_2016-02-09_om_14
4
Foto © Belmodo

Black Balloon

Binnenkort gaan niet enkel meer mama en papa hip gekleed in Black Balloon, vanaf augustus 2016 volgen ook de kinderen! Het Belgische merk lanceert namelijk een über hippe en ecologisch verantwoorde Black Balloon KID-collectie. De 2 leading ladies van Black Balloon breidden namelijk ook zelf hun gezin uit en willen daarom nu "de bestaande kindermode op zijn kop zetten". Net zoals de volwassencollectie zullen ook alle stuks van de kindercollectie 100% Belgisch zijn, en met liefde gemaakt worden. Hou de website van Black Balloon en Facebook-pagina zeker in de gaten, want heel binnenkot start de pre-order!

Heb jij ook hippe chicks en stoere rebellen in huis? Wij zijn er zeker van dat ze staan te springen voor een T-shirt met tekening van Jumping Dog of een trui met ecologische print van Black Balloon!
Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo