0

1st plus-size male model

F
News

5

Ik volg niet al te veel mensen op Instagram, maar de mensen die ik dan volg zijn écht wel de moeite waard.

Er is 1 profiel dat mijn dag in een vingerknip kan opfleuren op een blurry sad day... The Fat Jewish! Ik heb hem al voorgesteld aan al mijn vriendinnen en everyone loves him! Precies of ik stel mijn nieuw vriendje voor, hihi.

Geen selfie's of strak gecomposeerde foodie foto's maar enkel de droogste quote's en hilarische collage's passeren de revue. Een dikke high five voor onze eigen Tiany want dankzij haar is nu de hele Belmodo redactie Fat Jewish addicted.

1st plus-size male model
5
Foto © The Fat Jewish
1st plus-size male model
5
Foto © The Fat Jewish

Naast zijn immens social media imperium heeft Josh Ostrovsky nu ook nog een nieuwe overwinning in de wacht gesleept. Het allereerste contract bij een modelagency als plus-size male model. Niemand minder dan het Amerikaanse One Management bood Josh een jaarcontract aan. 

Dat werd eindelijk tijd. De ladies komen op voor hun vrouwelijke curvy shapes en nu is het tijd aan de mannen om zichzelf te bewijzen. Een klein buikje of een bierpens never hurt nobody, toch? Vrouwen willen niet enkel gespierde hunks of magere sprietjes op de billboards zien staan, maar ook échte venten. Hallo dad bods!  

1st plus-size male model
5
Foto © The Fat Jewish

Zie ik jou daar vreemd fronsen? Met de term dad bods is er eindelijk een nieuwe categorie onder de mannelijke modellen verrezen. Let me explain. Stiekem kennen jullie allemaal wel een knappe buurman in de buurt. Niet per se de meest fitte kerel, maar toch nog steeds yum. Gespierde armen, goede benen en een klein buikje. Moet kunnen, niet?

Denk maar aan Leonardo Dicaprio, George Clooney, Johnny Depp of Jason Segel. Stuk voor stuk knappe mannnen, maar niet echt de standaard sixpack. Hopelijk zorgt deze change of mind eindelijk ook voor een hogere body positivity bij de mannen onder ons. 

1st plus-size male model
5
Foto © the fat jewish

De laatste weken is er veel commotie rond mogelijk plagiaat. Plots ontdekten celebs zoals Lena Dunham dat mister The Fat Jewish mogelijk andermans mopjes stal van het internet. Niet echt clean, maar hey het zijn maar jokes. Toch moet Josh de laatste tijd bakken negatieve kritiek slikken. No stress er gaat niemand van doodgaan. Ik ben nog steeds fan hoor Jewish, no matter what

Zeker en vast to be continued... Spannend!

28.08.2015
Geschreven door Jan Van EldereWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten