1

15 Instagram-acounts voor je gaat trouwen

F
News

Als je Pinterest al volledig ondersteboven gehaald hebt op zoek naar wedding inspiration is het nu tijd om je tot Instagram te keren.

Dit zijn 15 Instagram-accounts die je moet volgen voor je gaat trouwen. Van trouwjurkinspiratie, tafel en decor tot hoe de perfecte wedding invitation eruit ziet! It’s all on Instagram...

Loverly

Bij Loverly vind je all round inspiratie om je huwelijk te plannen. Ze zijn bij de eersten om trouwtrends te spotten. Een account om in de gaten te houden!

Thestyleco

Thestyleco is een toffe bende Australische wedding and event planners. Hun Instagram is ware eye candy.

Weddingsparrow

Op Weddingsparrow vind je erg dromerige trouwscenario's. Hun fotografie lijkt wel geïnspireerd te zijn op oude films.

Roseandruby

Als je nog inspiratie zoekt voor de uitnodigingen op je trouwfeest ben je bij Roseandruby aan het juiste adres. Je vindt er de mooiste uitnodigingen, Rose lijkt vooral iets te hebben voor mooie strikken.

Heygorgevents

Het zit in details, toch? Bij Heygorgevents merk je dat steevast. Dit account slaagt erin om elk klein ding er super amazing uit te laten zien!

Howheasked

Droom je van trouwen en wil je je future hubby wat ideeën geven over hoe hij je ten huwelijk kan vragen? Of ben je gewoon een hopeless romantic? Dan is Howheasked de ideale account voor jou om bij weg te dromen.

Bridalmusings

Allerlei wedding prettiness om je nog meer hyped (niet zenuwachtig) te maken voor je trouw!

Amsalebridal

Amsalebridal is een winkel vol met designer trouwjurken. Je vindt er dan ook inspiratie voor trouwjurken en mooie sfeerbeelden.

Abigailkirschcatering

Op het Instagram-account van Abigail Kirsch catering vind je de beste inspiratie voor food op je huwelijksfeest. We weten allemaal hoe belangrijk dat is. We willen geen hangry bruid, right?

Weddingchicks

Als al die vorige bruidjes het konden kan jij het ook. Weddingchicks laat vooral mooie foto's zien van bruidsjurken en vrouwen die recent getrouwd zijn.

Theemptyvase

Ben je van plan om een ganse bloemenconstructie te bouwen op je trouwfeest? Dan kan je misschien wat inspiratie halen van Theemptyvase. Zij zijn floristen gespecialiseerd in trouwers in de bloemetjes te zetten!

Iralippkestudios

Iralippkestudios vatten echt de emotie van trouwen vinden wij. Je vindt er een paar goede ideeën voor je toekomstige weddingshoot.

Verawanggang

Designer Queen van de Amerikaanse trouwjurken. Need I say more? Als fashionista en toekomstige bruid is Vera Wang een must-follow.

Lauredesagazan

Laure de Sagazan was jaren stylist bij Ba&sh en richtte dan haar eigen trouwlabel op. Het kernwoord hier is delicaat. Ze is erg populair om haar gebroken witte kanten jurken.

Delphinemanivet

Dit is het Instagram-account van bruidsjurkontwerpster Delphine Manivet. Je vindt er de mooiste jurken en sfeervolle behind the scenes beelden.

Voel je je al geïnspireerd? Met deze 15 Instagram-accounts ben je zeker enkele dagen zoet. Succes!

06.05.2016
Geschreven door Florence Van de VeldeBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo