0

10 x winterjassen

F
Wishlist

11

Brrr..winter is coming, be prepared for the cold.

We mogen niet klagen maar stilaan wordt het toch wat frisser en dan is een warme winterjas een MUST! Omdat het toch niet zo gemakkelijk is om de perfecte jas te scoren, maken wij speciaal voor jullie een selectie. 

  • De Parker: Een jas die de trends, tijd en guur weer trotseert. Regen, hagel, wind of storm, we blijven liefst toch droog en dankzij de Parka kan dit in a fashionable way! Wij spotten de Parka bij H&M, een comfy kaki versie met afneembare kap en zakken met drukknopen om je handen lekker warm te houden. 
10x winterjassen
11
Foto © H&M
  • De Teddy coat: Je favo knuffel wordt deze winter vervangen door de teddy coat! Een lekker warme, zachte en gezellige jas die je meteen een gigantische knuffelfactor geeft. Super warm en toch mega cool!  

10 x winterjassen
11
Foto © Bershka
  • De Cape: Be a super hero this winter and wear a cape! De overgang van herfst naar winter is niet altijd de makkelijste periodek om je outfit op af te stemmen. De cape is dan ideaal! Je bent gehuld in aagjes die snel uit en aan te doen zijn zonder er als een wandelende kledingshoop uit te zien.  

10 x winterjassen
11
Foto © Maje
  • Duster Coat: Vermijd koude rillingen met een XX long model. Als je niet graag wind onder je jas voelt komen kies dan voor een extra lang model in wol. Wij zijn helemaal fan van Topshop's knusse en elegante exemplaar.
10 x winterjassen
11
Foto © Topshop
  • Quilted snow coat: Als het sneeuwt, is een stoffen jas niet altijd de beste optie. Tijdens de snowy days ga je beter voor de gevoerde anorak. Een dikke jas met een grote kap om je haren te beschermen. Je blijft droog en warm en wie zoekt kan zeker ook een leuk, elegant en vrouwelijk model vinden, zoals deze van Zara.
10 x winterjassen
11
Foto © Zara
  • Military style: De trench coat is een item that never goes out of style. Een basic die iedereen in zijn kledingkast moet hebben en dus de ideale winterjas.

10 x winterjassen
11
Foto © Oasis
  • Colorful coats: De winter is een donkerdere periode en dit weerspiegelt zich ook in onze kledingstijl. A colourful coat is dan perfect om toch wat kleur in je outfit  te brengen. Dit prachtig exemplaar van Scotch & Soda brightens up your winter, for sure. We said it before, go pink!
10 x winterjassen
11
Foto © Scotch & Soda
  • De Bomber: Helemaal terug uit de 90’s! Onze Jill Shaw is alvast grote fan. De stoere bomber jacket maar in een nieuw, modieus ‘jasje’ gestoken. De bomber is dé ideale jas voor het tussenseizoen en is er in alle soorten en maten: minimalistisch of mega excentriek! Ga daarom deze winter voor de gevoerde versie die je zonder moeite door de wisselvallige dagen helpt.

10 x winterjassen
11
Foto © ASOS
  • Oversized: In de winter dragen we vaak laagjes om ons warm te houden. Draag een oversized jas om het geheel af te werken. De oversized jas is super comfortabel, gemakkelijk te combineren en groot genoeg om je helemaal in te duffelen.
10 x winterjassen
11
Foto © &Otherstories;
  • Prints: Een jas met prints kan natuurlijk niet ontbreken in ons lijstje en daarom eindigen we met dit o-zo vrolijke exemplaar in duffle coat uitvoering. 

10 x winterjassen
11
Foto © Paul and Joe Sister
05.12.2015
Geschreven door Charlotte HintjensWedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten