7

10 x items die lopen leuker maken

F
News

Je hoeft er niet noodzakelijk tegen op te kijken om te gaan lopen. Met deze 10 items voel jij je veel beter en wordt lopen zelfs leuk! Oké, dat is misschien overdreven.

Sportbroek

Een sportbroek die ook comfortabel zit om te gaan lopen hoeft niet lelijk te zijn. Bershka heeft een exclusieve sportlijn die helemaal fashionable is zodat je als echte kenner in stijl kan gaan sporten. Zo heb je de start to run sportbroek met verenprint met felle kleurtjes waar je vrolijk van wordt.

10x items die lopen leuker maken
7
Foto © Bershka

Tof muziekje erbij

Geen leven zonder muziek. Muziek maakt letterlijk alles beter zodus ook lopen. Wanneer je gepaste sportmuziek kiest met een leuk ritme, kan je steeds hetzelfde ritme aanhouden waardoor je het lopen langer kan volhouden. Je kan je ook concentreren op het liedje en minder op je lichaam dat je bijna laat doodvallen.

Sport tank top

Bershka heeft ook speciale sport tank tops met leuke teksten en leuke prints die je uitdagen om ze te dragen. Tijdens de warme zomermaanden die eraan komen heb je geen strakke tops nodig. 

10x items die lopen leuker maken
7
Foto © Bershka

Smartphone app

Een bijpassende smartphone app geeft je extra moed en telt mee af naar je doel. Zo blijf je gemotiveerd en kan je tot in het kleinste detail zien hoe je elke dag je grenzen verlegt. Je kan ook vooraf een route uitstippelen en een aangepaste playlist maken. Alle beetjes helpen!

Sport bh

Kylie Jenner in een sport bh campagne van Puma. Geen enkele vrouw heeft meer nodig dan dit om de gehele collectie te kopen. Ze houden je boobs goed op hun plek tijdens het lopen en je boezem doet minder pijn. Bij losse tank tops is het ook aan te raden om een mooie fashionable sport bh aan te doen van Puma, zo maakt het niet uit als je bh komt piepen. Bij tops met een lage armuitsnijding kan je ook met je mooie bh pronken.

10x items die lopen leuker maken
7
Foto © Timeinc

Drinkbus

Als trendy sporter hoef je aan alle details te denken en wat drinken kan je niet missen. Koop daarom een drinkbus die matchy is bij je outfit zodat jij je stijlimago hoog kan houden.

Sportsneakers

Om te gaan lopen heb je ook gepaste sneakers nodig. Kies sneakers uit die zowel mooi als comfy zijn zodat je geen pijne voeten krijgt tijdens het joggen. Honderden merken om uit te kiezen, laat je lekker gaan en doe je eigen ding!

10x items die lopen leuker maken
7
Foto © Nike

Sportpet

Niets leuker dan op een mooie zonnige ochtend te gaan joggen tussen de velden langs mooie paden. Toch is het hatelijk en zelfs gevaarlijk wanneer de zon in je gezicht schijnt. Met een pet zijn je ogen helemaal vrij van zonnestralen en heb je minder kans om onder een auto te belanden.

Zweetband

Lange haren zijn nooit handig wanneer je gaat sporten. Zeker wanneer je gaat lopen is het niet leuk als je haren heen en weer vliegen en tegen je bezwete rug kleven. Draag je haar in een hoge paardenstaart en draag een leuke zweetband. De zweetband zal al je zweet absorberen zodat je geen natte haren krijgt. Een tip zodat jij je comfortabeler voelt is altijd welkom, toch?

10x items die lopen leuker maken
7
Foto © Bol.com

Sportsokken

Met goede sportsokken maak je komaf met zweetvoeten. Naast functionaliteit heb je ook sportsokken die een meerwaarde kunnen geven aan je sportoutfit ... kijk maar!

10x items die lopen leuker maken
7
Foto © Asos

Haal snel je favoriete sportoutfit in huis en start met joggen. Het is heus niet zo erg!

23.04.2016
Geschreven door Stef PoortmansBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo