13

10 celebs die naakt op Instagram verschenen

F
Trends

Het lijkt de laatste tijd wel een trend te zijn: naaktfoto’s van jezelf op Instagram posten. Dat Instagram strikte richtlijnen heeft omtrent het plaatsen van naaktfoto’s, lijkt heel wat celebrities niet te deren. Integendeel, they love to push boundaries.

We kennen allemaal wel die iconische naaktfoto die Kim Kardashian een tijdje geleden de wereld instuurde. Overal vielen de monden wagenwijd open. Mama Kim kreeg veel kritiek te verduren. Was de foto gefotoshopt? Was het een foto voor haar zwangerschap? Heeft ze aandacht tekort? Eén ding weten we zeker: talloze celebs volgende haar voorbeeld en gingen uit de kleren. Hier enkele rebelse beroemdheden op een rijtje: 

Chrissy Teigen

Het 30-jarige model en echtgenote van John Legend, Chrissy Teigen weet absoluut hoe ze Instagram moet bespelen. De brunette plaatste in 2015 een hairspray, strategisch gezien, op de juiste plek zodat ze de Instagram richtlijnen perfect kon ontlopen. 

www
13
Foto © Belmodo
www
13
Foto © Belmodo

Nude_yogagirl

Instagram is met het account nude_yogagirl een kunstzinnig account rijker. Een 26-jarige vrouw, die haar naam liever niet in de media bekendmaakt, buigt zich in de moeilijkste yogahoudingen. Dat doet ze naakt. Instagram tolereert normaal gezien geen naaktfoto’s, maar deze prachtige foto’s worden niet verwijderd. Deze dame zorgt er namelijk voor dat er, met de juiste belichting, geen enkele tepel of intieme zone te zien is. Behoorlijk impressionant, niet?

Justin Bieber

Deze trend is ook geblondeerde god Justin Bieber niet ontgaan. Hij maakte het gewaagde kiekje tijdens zijn vakantie op Bora Bora. For all you Bieber-fans out there: zie hier de foto zonder zwart balkje. 

Justin_Bieber
13
Foto © Belmodo
o-JUSTIN-BIEBER-facebook
13
Foto © Belmodo

Kim Kardashian

Na amper 13 weken na de bevalling van haar zoontje Saint West, is Kim Kardashian helemaal back! Dat ze haar killer body weer helemaal terug heeft, maakt ze graag duidelijk met een wel heel pikante Instagrampost. 

Queen Kardashian kwam door deze foto in het oog van de storm terecht. In een emotionele brief op haar website bijt de realityster af met volgende woorden: "Ik ben een moeder, ik ben een vrouw, een zus, een dochter, een ondernemer en ik màg sexy zijn."​ You go, girl!

Om te tonen dat ze haar niet zomaar laat doen, postte Kim samen met Emily Ratajkowski nog een naaktselfie. 

kim-kardashian-610x600
13
Foto © Belmodo

Sharon Osbourne

Ondanks de vele negatieve commentaren die Kim te slikken kreeg, bleek ze voor sommigen toch een inspiratiebron te zijn. Sharon Osbourne volgde Kim met eenzelfde naaktfoto op Instagram. 

Miley Cyrus

Surprise, surprise … Ook Miley staat tussen het rijtje! 

Miley-Cyrus-Naked-Instagram-Pictures
13
Foto © Belmodo
Source-Instagram-user-mileycyrus
13
Foto © Belmodo

Josje Huisman

Dat Josje geen deel meer uitmaakt van het K3-team, maakt de blondine graag duidelijk met een naaktfoto op Instagram te posten. Josje Huisman, Karen Damen en Kristel Verbeke namen dit jaar afscheid van de K3-fans met een afscheidstour. De 3 nieuwe gezichten Klaasje Meijer, Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn nemen de fakkel over.

De commentaren op de foto van Josje zijn er uiteenlopend. Fans van Josje weten al langer dan vandaag dat de blonde schoonheid een rebels kantje heeft. Zowel als 'de blonde van K3' als gewoon Josje, blijven wij Josje Huisman een prachtige jongedame vinden!

Rihanna

Wie @badgalriri noemt op Instagram, heeft die naam natuurlijk ook waarmaken. En dus ging Riri, op de thigh high Prada laarzen en string na, poedelnaakt. "Gotcha bitch tip toeing on my marble flo'!!! Sick ass custom Prada boots! Miuccia you RULE!!! Thank you”, postte ze bij de foto.

10 celebs die naakt op Instagram verschenen
13
Foto © Badgalriri

Marisa Papen

De Belgische Marisa Pepen werd onlangs door de Nederlandse mannensite Manners verkozen tot mooiste vrouw op Instagram. De Limburgse poseert vaak naakt en reist de wereld rond voor haar carrière. You should go follow her right now

marisa
13
Foto © Belmodo
96277d2e3f474f6fe5c71e14a84afade
13
Foto © Belmodo

Gigi Hadid

Gigi plaatste ene foto op Instagram om met haar mooi gelakte nagels te pronken. Alleen denk ik niet dat iemand op haar nagels let. 

Topless-Gigi-Hadid-on-instagram
13
Foto © Belmodo
the-19-most-life-changing-gigi-hadid-selfies-2-30064-1418664769-0_dblbig
13
Foto © Belmodo

Posten Instagrammers naaktfoto’s als vorm van zelfexpressie of in de hoop die extra likes te scoren? Op die vraag kunnen we je geen antwoord geven. Naaktfoto’s blijven voor interpretatie vatbaar en iedereen heeft een verschillende tolerantiegraad. Het hoort alleszins, of we het nu willen of niet, wel bij onze huidige sociale media.

Durf jij deze trend aan? 

25.05.2016
Geschreven door Camille LaurierBelmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nieuw boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Eline Starink

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win de HP ENVY Photo 7830 printer en HP Instant Ink

Deelnemen


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo