Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Zumba presents Glow

DOOR Aline OP 14.04.2012


Dat Zumba hot is wisten we al langer bij Belmodo.tv. Bij deze fun workout hoort uiteraard de gepaste kledij. Onlangs ontwierpen ze een volledig nieuwe kledinglijn: Glow! Wij hadden een korte Q&A met het creatieve brein achter Zumba apparel

De collectie is zeer urban met een hele hoop neon, helemaal on trend. Waar haalde je de inspiratie om zoveel felle kleuren te gaan combineren. Hoe verloopt het creatieve proces om tot de ultieme kleur- en print combinatie te komen?

We wisten al dat neon een hotter-than-hot trend ging zijn dit seizoen. Wij als designers proberen altijd om Zumba lovers items te geven die trendy én in de mode zijn. Om de ultieme combinatie te bekomen maken we eerst verschillende proeven en daarna kiezen we de topstuks er uit!

Jullie ontwerpen -uiteraard- outfits voor mensen die Zumba ademen, met andere woorden levendige en kleurrijke girls & boys! Hebben jullie niet het gevoel dat zo een felle collectie mensen die niet zo into kleur zijn zou kunnen afschrikken?

Ik geloof sterk dat steeds meer vrouwen, maar ook mannen experimenteren met kleur. Je merkt het in de kleine dingen: denim, handtassen, schoenen,... Ze zijn deze zomer verkrijgbaar in elke kleur van de regenboog!

Wat is voor jullie -designers- het belangrijkste aspect wanneer je Zumba ontwerpt? Functionaliteit of de snit en kleuren?

Als we Zumba kledij ontwerpen, houden we steeds functionaliteit & fashion in het achterhoofd. We willen graag een outfit ontwerpen die de algemene emotie van Zumba weergeeft. In je Zumba apparal moet je je vrij, elektrisch, sexy & vol vertrouwen voelen! In de kledij moet je de drang voelen to get up & dance!

Ons design team is ook altijd helemaal mee met de laatste nieuwigheden op vlak van technologie en innovaties. Op die manier kunnen we ook een hoge kwaliteit garanderen. 


Wat is de i-d-e-a-l-e Zumba outfit? Wat zijn de keypieces?

Allereerst heb je de klassieke cargo broek, deze combineer je best met een v-bra top. Accessoires zijn een aantal neon rubberen armbanden, het mogen er gerust een stuk of acht zijn ;-)! Ook de juiste schoenen zijn van groot belang aangezien je voeten een lifetime moeten meegaan dus kies zeker en vast voor een paar Zumba's Z-kickz om je outfit af te werken!

So, all you Zumba addicts out there & uiteraard ook alle Zumba addicts to be ;-) rep jullie als de bliksem naar de online Zumba shop om een kijkje te gaan nemen naar de nieuwe Glow collectie! En als je er dan toch bent, kan je ineens die broek en die schoenen bestellen ;-)!

Zoals ze bij Zumba zeggen: "Ditch the workout, join the party", sounds pretty good to us ;-)!


Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


DIY Beauty + Clinique Beauty SurpriseShop now
Wedstrijden
AgendaWin een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer

Guest editor

Annabel Pesant

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen
Agenda

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo