Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Veritas maakt handwerk weer hip!

DOOR Lies OP 08.09.2009


Afgelopen zaterdag, 5 september, lanceerde Veritas haar nieuwe collectie. En dat zullen we geweten hebben: het oerbelgische merk organiseerde in het hart van zowel Luik als Antwerpen een tof event. Veritas wil zo de belangrijkste trend van de winter in de verf zetten: Country chic. Belmodo.tv ging uiteraard een kijkje nemen!

ver2 ver1bew
Veritas stelde eerder al de wintertrends voor, check hier het Belmodo.tv videoreport.

De actie in Antwerpen was jong en creatief en promootte het dragen van accessoires om leuke outfits wat op te smukken, maar bovenal het zelf maken van die accessoires, handwerk dus. Dat lijkt de laatste decennia immers minder populair te zijn. Maar de laatste jaren hebben meer en meer jonge creatievelingen hun naaigerij, breipriemen en haakpennen terug ter hand genomen en deze opwaartse beweging van 'the good old crafts' wil Veritas niet ongemerkt voorbij laten gaan! Daarom namen ze Antwerpse studente en haakster Ellen Kegels onder hun vleugels en samen willen ze iedereen terug aan het haken, breien, naaien, enz. zetten. Wij zijn er alvast aan begonnen!

Ellen begon zo'n 5 jaar geleden te haken. Gewoon omdat ze dat leuk vindt, maar gaandeweg ontdekte ze ook het therapeutische effect ervan. Na een relatiebreuk begon ze immers als een gek te haken en dat hielp haar er weer helemaal bovenop te geraken. Ellen haakt 'beanies', en ze creëerde haar eigen 'label' LN-beanies. Die maakt ze voor vrienden en kennissen, met of zonder oorflapjes of pompons, en in telkens andere kleuren en patronen. Elke beanie is uniek en volledig gepersonaliseerd, én klaar in zo'n tweetal uurtjes! Neem zeker eens een kijkje op  www.ln-beanies.be!

1beanie_bewerkt-2 2beanie_bewerkt-1

Heel binnenkort zie je Ellen en haar creaties in de Veritas-etalages, en met behulp van de superhandige Veritas handleiding, maak jij zelf in een mum van tijd een supercoole beanie. Het enige wat je nodig hebt zijn twee bolletjes wol naar keuze, een haakpen en een paar uurtjes tijd om heerlijk te relaxen!

Nog meer goed nieuws: speciaal voor Belmodo.tv maakte Ellen een prachtige 'baggy beanie' die je HIER & NU kan winnen, gewoon even klikken een meedoen, veel succes!


Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Faux Fur Pompoms - FringesShop now
Wedstrijden
AgendaWin een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen


Win een Yoga™ Book van Lenovo

Deelnemen

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer

Guest editor

Maaike Van den Abbeele

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen


Win een Yoga™ Book van Lenovo

Deelnemen
Agenda

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo