0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tiany's Valentine wish list 2015

DOOR Tiany OP 13.02.2015


Laten we eerlijk zijn … Ik ben niet meteen het average Valentijn-type.  Wat mij betreft hoor je elke dag de liefde voor je partner uitgebreid te vieren en moet je steeds voorbereid zijn op een hot & steamy rendez-vous met je geliefde. Je weet maar nooit, toch?

Oké oké, ik word ook wel graag verwend met iets materieels. Ik ben nu eenmaal een verwoede verzamelaar van cadeaus met een sentimentele waarde en daarom waag ik mij toch maar aan een lijstje “LOVE-to-haves”, in de hoop dat manlief deze post toch nog leest en een kleine sprint inzet richting mijn cadeau.

1. Earjackets doen al langer mijn hartje sneller slaan en als Valentijncadeau kan een juweeltje wel tellen. Daarom graag deze bescheiden oorbellen van Swarovski, die helemaal beantwoorden aan de earjacket trend, maar subtiel blijven en dus uiterst geschikt zijn om elke dag te dragen.

www.swarovski.com

2. Aan de lokroep van schoenen kan ik moeilijk weerstaan en daarom heb ik mij wederom volledig laten verleiden door dit prachtig exemplaar van über blogger Chiara Ferragni. Heel veel glitters en pailletten, kwestie dat je kan spreken van de nodige it-shoes aan je poezelige voetjes.

 www.shoeonthecake.com

3. Om toch maar zeer toepasselijk uit de hoek te komen en ook gewoon omdat mijn flesje bijna leeg is, graag mijn favoriete geur: Love Story van Chloé.

4. Pink is an attitude en mijn ultieme droom is om stilletjes aan heel mijn leven te veranderen in een grote roze wolk. Naast de nodige roze schoenen, accessoires en kledij, ben ik nu ook begonnen met het aanpassen van mijn keukengerei en dank ik KitchenAid voor de uitvinding van roze blenders, juicers en co.

www.kitchenaid.com

5. Ik heb een boontje voor alles wat kant is, niet alleen omdat het mooi oogt, maar vooral omdat het lekker zit. Enter de lingerie van Cosabella: elegant en ultra comfy. Bovendien ook super sexy als er net onder je bloesje een streepje kant komt buiten piepen

 www.eushop.cosabella.com


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten