0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Loes' Valentine's Wish List 2014

DOOR Loes OP 11.02.2014


Lieve schatjes van patatjes, ik kan niet anders dan toegeven dat Valentijn dit jaar een beetje ongelegen komt. Er is zonet iemand met een bulldozer over mijn hart gereden en heeft er vervolgens nog eens de macarena met naaldhakken op gedanst. Lichtjes overdreven uiteraard, maar dramatisch genoeg om niet in een ‘rozengeur en maneschijn’-bui te zijn voor vrijdag 14 februari.

Daarom draag ik deze wish list op aan all you single ladies out there. Sorry voor de verliefde zielen onder ons, geen hartjes en rozen op mijn lijstje. Enkel absolute must-haves om deze zoetsappige dag te overleven. Ohja, en alle single gents mogen deze lijst heel serieus nemen. Scoren doe je gegarandeerd met eender welk cadeautje, just saying.

1. Er is maar 1 object in de wereld waar ik spontaan heel erg blij van word: schoenen! Perfecte zwarte enkellaarjes, een grove hak, een beetje bloot aan de enkel en een mooie gesp. Come to momma! & Other Stories - € 175,-.

2. Hakuna Matata Bitch! Als single doe je lekker wat je wilt, elke dag, ieder uur en iedere seconde lang. En laat alle koppeltjes maar lekker zwijmelen van verliefdheid, wij hebben toch maar mooi alle yolo-verhalen! Etsy - € 27,39.

3. De kans is groot dat ik op vrijdag 14 februari lekker binnenblijf met mijn single girlfriends. Heel veel chocolade, oversized pyjama’s en … alle afleveringen van Girls natuurlijk. Duh! Bol.com - € 25,99.

4. Zal ik lingerie op mijn lijstje zetten? Of toch maar niet? Let’s be honest, ik heb er lang over getwijfeld. Maar hallo, voor een vrijgezel is het misschien nog wel belangrijker om mooie lingerie te hebben toch? You never know wanneer prince charming opduikt. L'Agent by Agent Provocateur: bh - $ 92,- en slip - $ 52,-.

5. Nog 1 heel groot voordeel van single zijn? Geen rekening moeten houden met de smaak van je partner. Black lips, een afknapper? I don’t care! Ik ben een fashion victim 1ste klas en I love it. Al zal ik deze lippenstift niet dragen bij een 1ste date, pinky promise. Limecrime - $18,-.

Geniet allemaal van deze liefdesdag met je superlieve vriendje, je beste vriendinnen, je mama of je hond. Lots of love voor iedereen!


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten