0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lien's Valentine's Wish List 2014

DOOR Lien OP 13.02.2014


Rozenblaadjes op de trap zijn niets voor mij, kussenslopen met gedichtjes of erger nog, foto's, erop vind ik kiiiiinda creepy en The Notebook-taferelen zijn eigenlijk nooit echt mijn droom geweest. Van zelfgeschreven liefdesliedjes krijg ik de kriebels (and not the good kind), sauna's vind ik zo plakkerig en tranen van ontroering hoef ik op een thank-God-it's-friday al helemaal niet te zien. Maar hé ho, leg je 'oude zeur'-stempel maar snel weer op kant, want wat Valentijn betreft ben ik eigenlijk echt niet moeilijk!

Voor mij geen million dollar gifts of uitgebreide dinners met 20 zoenende koppels rondom (blègh), nee, nee. Doe mij maar gewoon een glaasje cava (of vooruit dan, misschien champagne ter gelegenheid), wat kaarsjes en een gezellig avondje tv! Love is all you need, right...? (BOOM, net wanneer je dacht dat dit geen sappy artikel zou worden.)

En als je d'r dan toch per sé op staat om mij op Valentijn in de watten te leggen, dan kan je met de volgende items eigenlijk nooit fout gaan ...

1. Als er iets is dat mijn luxe-loving hartje sneller doet slaan, dan zijn het wel fancy lipsticks. Deze Volupté Sheer Candy lipstick ziet eruit als een snoepje en smaakt vast ook naar een snoepje. En al die goedheid vind je voor een 'schamele' £ 23,50 bij Saint Laurent.

2. Bij Valentijn horen bubbels, en ik heb de mijne het liefst rosé. Speciaal voor de Dag Des Liefdes komt Piper Heidsieck dit jaar op de proppen met een limited edition champagnefles in roze namaakleer. Euhhh ... you got me! Verkrijgbaar bij jouw supermarkt, prijzen vanaf € 30,-.

3. Oké, misschien niet het liefste cadeau om van je lover te krijgen, maar dit item is dan ook bedoeld voor alle hot & happy singles die dit lezen. Deze trui met candy hearts schreeuwt voor de verandering eens niet: "Kiss me" of "Be mine", maar wel "Lol no" en "In ur dreams". Te dragen met een grote dosis humor, welteverstaan! Te koop voor $ 40,- bij Etsy.

4. Stel dat mijn lover ooit de Lotto wint of iets geniaals weet uit te vinden om daar vervolgens stinkend rijk mee te worden (geen grapje, daar droomt mijn lief echt van), dan wil ik naast de hele Givenchy collectie en een villa in L.A. toch wel heel erg graag dit statement armbandje van Shourouk (€ 270,-).

5. Tijd voor het meest melige moment van de dag, maar ik wil graag een heel servies van Milk and Honey Luxuries. Elk jaar een lepeltje of een vork, hoe romantisch zou dat niet zijn? Liefst te beginnen met de "You are my lobster"-lepel, sweetie! Jep, I'm talking Friends! Te koop op Etsy vanaf $ 18,- per stuk.


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten