0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lars' Valentine Wish List 2015

DOOR Lars OP 09.02.2015


De meest romantische dag van het jaar is in zicht, al moet ik eerlijk zeggen dat ik er niet bepaald naar uitkijk. All you single people out there, I feel ya! Alsof Kerst nog niet erg genoeg is, het constant moeten verantwoorden aan nonkels en tantes waarom je nog ‘steeds’ single bent, is om het zacht uit te drukken vrij vermoeiend. Dan komt Valentijn op de proppen, om het er nog eens in te wrijven... Waarom bestaat er eigenlijk geen dag waarop we de singles vieren? Kunnen we die dan vanaf heden lanceren? Bedankt!

Anyway, vieren doe ik toch, want elke reden om te feesten is goed genoeg en gelukkig heb ik de beste vrienden ooit (dus lieverds, aarzel zeker niet om mij iets te kopen uit mijn wishlist, ‘cause who doesn’ t like prezzies?)

Ik zet alvast enkele romantic comedies bij mijn favorieten op Netflix, haal hopen Ben & Jerry’s ijs in huis & can’t about forget the alcohooool, party destination tbc & dan nuuuu mijn wishlist!

1. Ik houd van foto’s nemen, mijn iPhone staat echt vol & voor het slapen gaan, scroll ik graag eens door mijn archief. Deze FUJI SHARE SP-1 Smartphone printer zorgt ervoor dat ik alle leukste herinneringen kan vereeuwigen. Te koop o.a. bij Mediamarkt voor € 159,-.

2. Ze zeggen dat de liefde van de man door de maag gaat, hopelijk gaat dit gezegde ook op voor de neus, want door te koken ga ik ze alvast niet voor mij kunnen winnen. Goed ruiken, dat kan ik dan weer wel! Mijn favoriete geur is al jarenlang Energise van Hugo Boss en hij is bijna op. Je vindt hem bij ICI Paris XL vanaf € 51,18.

3. Ik heb de klassieke briefs van American Apparel altijd super sexy gevonden (especially the pink ones), maar om 1 of andere reden nooit aangeschaft & nu Beyoncé in haar laatste videoclip 7/11 hierin rondhuppelt, moét ik echt wel zelf een paar in mijn kast hebben! Size medium please, thanks!

4. Tijd voor verandering! Ik heb al jaren een sticker van Sneeuwwitje die het Apple logo vasthoudt op mijn Macbook en nu wil ik deze (#addictedtomarble). Je kan hem gemakkelijk online bestellen voor slechts  €19,99.

5. En als laatste, wie wil nu geen penisvaas, c’mon?! Te vinden online op voostore.com voor € 160,-.


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten