0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Koen's Valentine Wish List 2015

DOOR Koen OP 05.02.2015


We zijn Kerstmis en Nieuwjaar nog niet vergeten en daar komt de volgende holiday ons al tegemoet. Maar dat is een oh zo mooie feestdag. Al eeuwen wordt op Valentijn de liefde gevierd. En wie ben ik om dat tegen te gaan?

Laten we dus op zaterdag 14 februari met z'n allen melig en poezelig lief doen. Ik weet niet wat het is, maar ik voel me zo liefdevol tegenwoordig. Er zal iets in het leidingwater zitten, zeker?

Bij Valentijn horen natuurlijk ook... cadeautjes! Daarom wil ik graag mijn persoonlijke Valentine wish list met jou delen. Zie het als de ultieme inspiratie voor je hubby of boyfriend. Of, als je het echt niet kan laten, je weet me te vinden met je prezzies ;-).

1. Later dit jaar ben ik getuige van het toppunt van liefde... het huwelijk van Belmodobie. Als je naar het trouwfeest van een Belmodo addict gaat, kan je natuurlijk niet anders dan er super stylish uitzien. Daarom moet ik me eindelijk eens een echte smoking aanschaffen. En dan liefst meteen eentje op maat gemaakt bij Café Costume. (Prijs op aanvraag)

2. Hoewel ik er nog niet mee gestart ben, zijn de plannen er wel al. Ik moet en zal dit jaar beginnen lopen. Dat jonge lijf begint toch stilaan wat af te zien en er moet aan gewerkt worden. Om niet in utter boredom door de bossen te hossen, heb ik muziek nodig. Het zou dan ook leuk zijn om de kwaliteit van mijn tunes ten volle te benutten via een Bose hoofdtelefoon.  Online te koop of in de Bose winkels € 149,95

3. Een huis is pas een thuis als je het helemaal je eigen ding maakt. Daarvoor zijn accessoires nodig én een huisgeur. Je wordt om de oren geslagen met geurkaarsen, maar Mad et Len komt met een leuk alternatief. Potpourri, maar dan anders. Het ijzeren doosje zit vol lekker geurende kristallen, die de volledige kamer in your favorite scent hullen. Je kan de verschillende geuren voor € 85,- vinden bij The Recollection in Antwerpen.

4. Het is natuurlijk niet genoeg dat je huis goed ruikt, zelf moet je ook aangenaam zijn om tegenaan te liggen. Het treft dat mijn parfum net op is. Een nieuwe is dus welgekomen en dat mag dit keer Dior Homme Eau De Parfum Intense zijn. Die kan je vinden bij ICI PARIS XL € 86,70 (100 ml)

5. Last but not least... Wat is er romantischer dan een weekendje weg gaan? Samen hé, niet apart ;-). Mijn hart heb ik verloren aan Berlijn. En vanaf zaterdag 18 april 2015 kan je rechtstreeks van op de luchthaven van Antwerpen naar de hipste stad van Europa vliegen. Dus ja, héél erg graag een retourtje Antwerpen - Berlijn. Mijn dankbaarheid kent geen grenzen. Tschüs!


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten