0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kirilove by Lolo

DOOR Tiany OP 09.02.2015


Een paar maanden geleden mocht ik met een big smile in deze newsflash aankondigen dat ik een schoenencollectie ging maken met Lolo The Ballerina. My precious zijn nu bijna te koop! I’m as happy as I can be.

Ik heb een boon voor Belgische fashion designers. Ik was dan ook in 7th heaven als ik te horen kreeg dat ik met Lolo The Ballerina in zee mocht gaan. Welke vrouw wil er nu niet graag een schoenencollectie ontwerpen?

De capsulecollectie bestaat uit 3 modellen. De Charleston, de Sandalo en de Mocassino, een mocassin met plateauzolen. Omdat elke schoen een bijhorende handtas verdient, ontwierp ik ook 2 clutches. Every shoes needs an accessory.

Ik heb elk stuk met liefde ontworpen en daarom kreeg elk item ook de naam van iemand die me nauw aan het hart ligt, zoals mijn 2 ini-mini’s Yéléna & Eloïse en mijn Belmodo BFF Angelique


Brunella Mocassin, Eloïse & Brunella Sandalo, Yéléna 

Vanaf 16 februari 2015 zijn deze beauties te koop bij Smets in Brussel, A Suivre in Gent, La vie en rose in Knokke, Victoria Victoria in Kortrijk, Moernaut in Dendermonde, La Bottega in Hasselt, Garderobe Nationale in Antwerpen en online op shoe on the cake en uiteraard in de webshop van Lolo The Ballerina zelf.

Hope you like it as much as I do!

Met medewerking van Jolien Vyverman.


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten