0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

In Love with Kirilove for Essentiel

DOOR Michael OP 17.02.2014


We are in love with the new fashion collab, Kirilove for EssentielFashionista Tiany Kirilove heeft een collectie ontworpen voor Essentiel. We waren backstage bij de fotoshoot en geven voor jullie, Belmodo lovers een kleine preview, behind the scenes

Backstage was er een happy mood. Tiany en haar kids gaven het beste van zichzelf in de fabulous clothes. De meisjes hadden de smaak te pakken en poseerden als echte modellen, misschien is dit het begin van een mooie carrière voor de girlsVisagiste Kim Theylaert gaf de finishing touch aan de look met een naturelle make-up. 

Fotografe Sofie Coreynen zette alles op beeld in een abstracte setting met veel goud en glitter. Voor de speelse shoot werden crazy gadgets en accessoires gebruikt. Hoedjes, bloemen en theekopjes.

Door de jarenlange ervaring in de fashionwereld weet Tiany perfect wat de up-coming trends zijn. Tijdens de fashion weeks staat ze tussen andere fashionista’s die nieuwe trends brengen. Deze streetstyle elementen vertaalt Miss T. nu naar de Kirilove for Essentiel collectie. Zo brengt ze de High fashion trends naar de Essentiel stores. In april 2014 wordt de lijn gelanceerd en kan je asap naar de winkel rennen voor je Kirilove item.

"Als je mij vraagt om het mooiste stuk te kiezen uit de collectie, dat is als kiezen tussen mijn kinderen." - dixit Tiany -

Tiany Kirilove heeft samen met Ontwerper Tom De Poortere van Essentiel verschillende leuke items voor vrouwen en kinderen bedacht. De prints zijn door de meisjes zelf getekend en geven het geheel een personal touch.

We love the mother-daughter items. Kleding for the ladies die ook in mini-me maat verkrijgbaar zijn. Super cute

Backstage was er ook een filmploeg aanwezig voor de campagnebeelden van de Kirilove collectie. Binnenkort meer info over deze lovely campagne.

Met medewerking van Ellen Aernouts


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten