0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Discover #Kirilove for Essentiel!

DOOR Tiany OP 11.04.2014


Ein-de-lijk, hier is ie dan! De #Kirilove collectie voor Essentiel and we are loooooovin' it!

Deze fabulous collab met het Belgische fashion label resulteert in een SS2014 mother-daughter capsulecollectie!

De fashionista pur sang vond inspiratie in haar eigen frivole en eclectische garderobe, maar voegde er voor de kids wat candy-pop kleuren aan toe.


Tiany's mini-me’s, Yéléna en Eloise groeien met de paplepel der mode op en leren alle tips & tricks van la mama, het Vlaamse mode-icoon herself!

Grafische bloemenprints en schattige volumes zijn perfect combineerbaar en tekeningen, door de mini-me’s zelf gemaakt, maken de collectie persoonlijk and from the heart.


Miss T. voegde ook schoenen aan de collectie toe, voor zowel de mama’s als de kiddo’s. De pastelkleurige juwelen en accessoires zullen menig moeder bekoren, maaaar ook de allerkleinsten onder ons zullen de nodige bling bling niet kunnen weerstaan, I'm sure of it!

Lees zeker ook eens het behind the scenes artikel voor de optimale #Kirilove for Essentiel experience en check out the making of video hieronder! 

De #Kirilove for Essentiel collectie is vanaf donderdag 17 april 2014 te koop in de online shop, vanaf zaterdag 19 april 2014 kan je terecht in de Essentiel stores aan de Belgische Kust en vanaf donderdag 24 april 2014 shop je jouw #Kirilove for Essentiel look in alle Essentiel boetieks!

Ladies, plan alvast een shopping trip, want before you know it is alles uit de rekken! So prepare to get your #Kirilove item!

Met medewerking van Paulien Eerebout.


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten