Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Blog To Watch: Camille over the rainbow

DOOR Karen OP 03.11.2012


Camille over the rainbow, hoe magisch kan je blog klinken. En Camille's wardrobe: that's pure magic. Op haar blog vertelt deze fashionista over haar do's & don'ts in het mode-universum. Vooral veel do's als je het zo bekijkt. Ze groeide op in Frankrijk maar sprak Engels met haar Britse moeder. Met haar Paris-meets-London style zijn haar outfits echt wel een schot in de roos. Ze begon haar blog 2 jaar geleden als een fashion journal over haar year abroad in de UK. Maar de blog bleef groeien en heeft sindsdien al een mooie fan base.  


Naast blogging over haar eigen doen en laten, bespreekt ze ook regelmatig trends. Camille to the rescue: haar tips & tricks over de nieuwste look kunnen je echt wel uit de nood helpen. Goodbye fashion don'ts!

Haar stijl is very casual chic. Classy pieces en toch een keep-it-simple gevoel. Liever underdressed dan over of gewoon een mix & match van French chic met urban London. Jeans en baseball hats worden gecombineerd met pumps en prachtige juwelen. Ook veel oog voor detail: haar accessoires zijn net als de frosting on a cupcake: they finish off the look.- My style is more Britisch in that I am always keen to try out edgy/crazy trends and have fun with the way I look. -

Sober basics met edgy details en sporty twist. Haar outfits zijn comfortabel en pretty: een combi to die for. Een bomberjack op een little black dress? Een pyjamabroek met witte wedges? Gedurfd met een gewaagde schwung, dat is Camille. OMG, wie wil haar kleerkast niet? Haha en guess what, dat is mogelijk. Via "shop my wardrobe" duik je meteen in Camille's online fashion world: gewoon een paar keer klikken en Camille's intrigerende outfits worden de jouwe. Ze doet er haar kleren van de hand om plaats te maken voor nieuwtjes. Very clever en wij zijn er ook mee gediend: jippie!

Het hoeft trouwens niet allemaal runway-stuff te zijn voor de studente. Camille shopt in Zara, H&M en Urban Outfitters. Een paar designer pieces finish off the look. Zo valt haar Celine bag misschien op? Het is haar most expensive piece, en ze is er trots op! Way to go girl! 

Met medewerking van Siel Vandamme.


Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Nu in de Boutique


Belmodo sweaterShop now
Wedstrijden
AgendaWin een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer

Guest editor

Annabel Pesant

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Deliveroo-voucher t.w.v. € 100

Deelnemen
Agenda

22.02.2017 - 28.02.2017

Fashion Week: Milaan

17.02.2017 - 21.02.2017

Fashion Week: London

29.01.2017 - 29.01.2017

Exclusieve Yarnsale by LN|Knits

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo