0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bie's Valentine's Wish List 2014

DOOR Bieke OP 07.02.2014


Als je de vuurrode papier maché hartjes weet te spotten in de winkeletalages en aan de Delhaize kassa's, dan weet je het: de melige jour d'amour is in aantocht. Valentijn vraagt om kleffe cadeaus, die ik liever wil vermijden, et voilà mijn inspiring Valentine's wishlist. Maar mijn liefde gaat ook door de maag dus met een kleine, verliefde get together in Le John scoor je zonder enige twijfel. Of een huisje vol rode ruikers of een wellness voor een dagje of 2 ... of 3.

1. Alle kleurrijke interieurgoedjes zijn welgekomen, en nee daarom hoeven deze zeker niet vuurrood gekleurd te zijn. Met stip op 1, deze neon Kenzo badhanddoeken met zig-zag motief. Vanaf € 7,95 te koop via de online shop van De Bijenkorf.

2. Omdat de ruikers bloemen eigenlijk feitelijk snel zullen verwelken, de stijlvolle Isabel Marant Etoile see-through jumpsuit: like, like, 3 double like. Perfect om die hete vakantiedagen te trotseren. Gemakkelijk in te laden in je virtuele Net-à-Porter mandje voor € 360 ,-.

3. Een ticket naar de paradijselijke zon. Sprookjesachtige reizen of citytrips klinken als muziek in de oren en dé reden om nog eens een plaatsje op mijn Travel Scratch Map te doorschrappen. Momenteel nog op de checklist: de jaarlijkse Sevilla trip, Istanbul, Mexico, Zuid-Afrika, ... Alle Valentijnsgiften kunnen gestort worden op BE39 7272 3421 9652 en de nodige Instagrammos verzekerd.

4. Een morantisch streepje muziek of wild shakende platen laten galmen tot bij de buren lukt momenteel alleen met het nodige gesukkel met 1001 kabels en te veel verschillende boxen. Daarom roep ik graag de Bose Soundlink Mini in huis, 't leven is een feest! € 199,95 via Bose

5. Met de op en top vrouwelijke items laat je zonder enige twijfel mijn hartje razendsnel slaan en Valentijn is geen Valentijn als er geen vurig, romantisch setje lingerie aan te pas komt. Bij deze trek ik de 'Verras me'-kaart. Denk aan Princesse TamTam, La Perla of LOU Paris.

De hartstocht voor vrijdag 14 februari 2014 is voor geopend verklaard. Wake up, prince charming!


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten