0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Astrid's Valentine Wish List 2015

DOOR Astrid OP 07.02.2015


Vaak hangt er nogal wat sarcasme rond Valentijn. Of misschien ligt dat wel aan mijn vriendenkring. Could be! Maar ik heb voor mezelf beslist om dit jaar niet toe te geven aan sarcasme. There, I’ve said it. Ik doe dit jaar lustig mee met de Valentine madness!

Genoeg te vieren, al zeg ik het zelf. Ik woon intussen een dikke maand in m’n nieuwe stek, mét mijn darling BF. Hoog tijd voor some romance tussen al dat verhuizen, klussen en schilderen door. En met romance bedoel ik natuurlijk: cadeautjes! Please do get inspired, mijn liefste:

1. Totally inspired by the lovely Belmodo HQ, heb ik tegenwoordig mijn zinnen gezet op de Balsabox van Nomess. Perfect om accessoires & beauty goodies op te bergen én een showstopper in elke kamer. € 89,- via made in design.

2. Natuurlijk ben ik verknocht aan Gent, maar waarom van een gezellig dineetje geen weekendje weg maken? Een bezoek aan in de wulf staat al even op mijn verlanglijst. Niemand heeft natuurlijk nog zin om ver te rijden na zo’n maaltijd. Kunnen crashen in een mooie kamer zou het uitje helemaal compleet maken! Zooooveel vraag ik toch niet?

3. Niet gekregen voor Kerst, dus probeer ik het gewoon opnieuw. Mother of Pearl classic XXL scarf van LN Beanies, € 245,-.

4. This girl sure likes some bling! Zolang er niet te veel glitter aan te pas komt. Deze Studs Bangle van I.Ma.Gi.N. Jewels in zachtroze tint zou geweldig staan bij die roze sjaal, niet? € 55,-.

5. Gespot aan de arm van een vriendin en sindsdien heb ik er elke dag aan moeten denken. Als dat geen bewijs is dat deze handtas en ik een match made in heaven zijn? Electro Q Fran textured-leather tote van Marc by Marc Jacobs via Net-a-porter, € 445,-

 

En niet vergeten, jongens: op 3 maart is het mijn verjaardag. Ik kan best nog een maandje wachten op 1 van deze cadeautjes! 


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten