0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Astrid’s Valentine’s Wish List 2014

DOOR Astrid OP 10.02.2014


Sad but true, ik kan me niet herinneren of ik eigenlijk ooit al een echt cadeau enkel en alleen voor Valentijn gekregen heb. So darling a small - yet public - wake-up call: een bloemeke kan er toch wel vanaf dit jaar?

En voor zij die niet op de hoogte zouden zijn: maandag 3 maart is mijn verjaardag. Ik heb er speciaal op gelet dat mijn lijstje niet té romantisch is, zo kan iedereen die ik ken gewoon een leuk pakje uit deze lijst geven voor mijn 25ste - slik - verjaardag!

1. Oké er zijn 2 dingen waar je me mee kan verleiden: handtassen en snoepjes. Alsof miss Charlotte Olympia in mijn hoofd kon kijken, ging ze aan de slag en ontwierp deze geweldig clutch. Er is ook een ‘Hug Me’ versie, maar laten we er geen doekjes om winden: in de liefde moet je gewoon claimen what yours is. ‘Be MineArm Candy clutch van Charlotte Olympia, € 845,-.

2. Oooh yes, ik ben sinds Kerstdag the proud owner van een brand new iPhone. En bij zo’n chique ding hoort natuurlijk een fancy cover! Kaleidoscope Flowers by ALJ Art & Design via Society6, € 35,-.

3. Ik denk dat in haast elke Belmodo Wish List die ik gemaakt hebt wel een ringetje zit. Maar ik moet en zal er ooit eentje krijgen, zeker omdat de ring die ik als birthday gift van m’n BF gekregen heb foetsie is. Van die grote knoesten, daar ga ik mij aan ergeren en ik ben iemand die nogal trouw is aan accessoires. Daarom iets fijns, kleins en voor elke dag! Skull ring, Verameat, $ 48,-.

4. Het lijkt wel al eeuwen geleden dat ik nog met mijn liefje op reis geweest heb. Ver hoeft het voor mij echt niet te zijn! Hoewel Kopenhagen misschien niet in de top 10 van meest romantische bestemmingen staat, wil ik er heen. Ik ben er nog nooit eerder geweest en zo gezellig in de koude, met 2 door de stad kuieren, das toch ook romantisch! Oh ja en als het even kan nog wat streetstyle spotten natuurlijk!

5. Do I need to spell it out for you? De beste lippenbalsem ter wereld om goed te kunnen kussen natuurlijk! Lip Balm #1 Kiehl’s, € 8,-. 


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten