0

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Aline's Valentine's Wish List 2014

DOOR Aline OP 08.02.2014


Valentijn ofwel rood, roder, roodst

Ik ben geen grote fan van de feestdag op zich. Een lief kaartje is natuurlijk altijd leuk om te ontvangen, maar cadeautjes zijn geen must (zeg ik nu..).

Voor all you pretty Belmodo lovers maak ik wel met veel (Valentijns)liefde mijn top 5 items die mijn hartje momenteel sneller doen slaan. 

1. Om heel eerlijk te zijn, ik heb nog nooit een item van 1 van mijn wish lists gerkegen. Op de ene of andere manier geraakt mijn doelpubliek niet tot hier. Dus AGAIN (zoals ik hier & hier al vroeg) een mooie Larsson & Jennings watch pretty please. Makkelijk online te koop voor € 247,-. 

2. Ik trek binnenkort down under, Australia that is. En je mag 3x raden: ja het is daar zomer! Wat is er dan beter dan te paraderen met dit kleurrijke bikini'tje van New Yorkse designer Mara Hoffman? Je shopt hem op Net-à-Porter voor € 255,82 (what's in a number, right?). 

3. For the love of shoes ... Deze Chloé flipflops zouden de perfect match zijn bij mijn Larsson & Jennings watch (die ik deze keer echt verwacht!). Deze monochrome aanstekertjes koop je ook op Net-à-Porter voor de minimale prijs (just joking) van € 595,-. 

4. Deze jurk hoort eigenlijk in feite niet op mijn wish list, wel op mijn must-have list. Ja, Carven did it again: een to die for collectie! Deze pink cut out dress moet dan ook de mijne worden. Simpelweg online shoppen op de Carven e-shop voor € 420,-.

5. Mijn Chanel Boy bag stond reeds op 3 (!!!) Belmodo wish lists ... Ik geef het zeker niet op, maar voor de verandering kies ik voor de fleurige Delvaux mini Brilliant. Minstens even mooi én Belgisch. Dat noem ik nu eens een win-win situatie. Prijs op aanvraag in alle Delvaux winkels. 


Agenda
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten