0

Young and MAD in Dansaertwijk Brussel

A
Fashion

1
  • Young and MAD
  • Dansaertwijk
  • Brussel

Van 20 tot 23 oktober 2016 bezet de tweede editie van Young and MAD de Dansaertwijk in Brussel. Ga zeker een kijkje nemen!

Young and MAD is de samensmelting van de mode Parcours en MADSurprise, de prijs voor jonge Belgische designers, van MAD Brussels. De Dansaertwijk wordt omgetoverd tot een designer-wijk met leuk en trendy werk van nieuwe jonge designers in de etalages. 

Je kan ook meedoen aan de leuke 'schattenjacht'. Een wedstrijd waar je € 1000 mee kan winnen, die je kan spenderen in de Belgische en onafhankelijke winkels van de Dansaertwijk. Om deze prijs te winnen, moet je 20 stickers verzamelen in de Dansaertwijk aan de hand van aanwijzingen, de visual op het programma aanvullen en alle vragen correct beantwoorden. Good luck!

De installaties in de etalages en winkels loopt van 21 tot 23 oktober, steeds van 10u tot 18u. (vrije toegang)
Er is een leuke nocturne voorzien op vrijdag 21 oktober van 18u tot 22u. (vrije toegang)
De schattenjacht loopt op vrijdag 21 oktober van 11u tot 22u en zaterdag 22 oktober van 10u tot 18u. 
Conferenties en workshops zijn voorzien van 21 tot 23 oktober. De timing en prijzen zijn beschikbaar op www.mad.brussels.

De prijsuitreiking van MADSurprise is op donderdag 20 oktober van 20u tot 2u (Nieuwe Graanmarkt 23, 1000 Brussel) met een concert van Loki Starfish en dj-set van dj Röze.

Geschreven door Leen Degerickx

Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten