0

REFASHION 2.0

A
Fashion

1
  • Gelatine Fabriek
  • Armand Hertzstraat 21.1
  • 3500
  • Hasselt

Het unieke fashion concept REFASHION is door groot succes toe aan zijn tweede editie van donderdag 15 september 2016 tot zondag 18 september 2016 in de Gelatine fabriek, Hasselt.

De allereerste editie van REFASHION was zo’n enorm succes, dat we konden verwachten dat een tweede editie niet lang op zich ging laten wachten. Maar liefst meer dan 700 fashion lovers kwamen over de vloer bij het ‘koop kleren van een fashion influencer’ concept en is nu al uitgegroeid tot een must visit

Nicole Boes, PR lady van Premium Projects, Anneleen Meurs en Elke Vanbrusselt van de blog Curly Red & Straight Blonde hebben hierdoor besloten om een tweede editie te organiseren om de hongerige fashion verslaafden te vriend te houden en hun nog meer coole outfits aan te bieden. Loves it!

Ook jij kan tijdens de REFASHION DAYS items die in je kast blijven liggen verkopen. Misschien passen ze je niet meer of zijn ze niet meer jouw stijl. Zo kan ook jij je steentje bijdragen aan het milieu en meestreven naar een groene wereld. Overtuigd? Schrijf je dan snel in via info@refashion.be. Zij geven jou graag meer informatie over de voorwaarden en praktische uitwerking.

Vergeet die vervelende situaties waarbij je foto’s moet nemen om je kledij online te verkopen. Bij REFASHION verkoop jij je kleren, heb je plezier en ontmoet je de leukste mensen. Kortom REFASHION is genieten van een leuk fashion event!

Remember and save the date want vanaf donderdag 15 september 2016 tot en met zondag 18 september 2016 gaan we met zijn allen naar de Gelatine fabriek in Hasselt.

Geschreven door Stef Poortmans

Wedstrijden
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten