1

Dag van de Belgische Mode

2017-10-20 00:00:00

A
Fashion

Haal je mooiste Belgische kledingstukken uit de kast en vier samen met ons op vrijdag 20 oktober 2017 de Dag van de Belgische Mode.

Dries Van Noten, Christian Wijnants, Ann Demeulemeester, Raf Simons maar ook Façon Jacmin, Marvais en Mooiloop, ons kleine Belgenlandje is groots in de modewereld. Al dat modetalent van eigen bodem zet Belmodo in samenwerking met CreamodaFlanders District of CreativityMode & Design Center Brussels en Wallonie-Bruxelles Design Mode nog eens extra in de kijker op de Dag van de Belgische Mode. Draag jouw favoriet Belgisch ensemble en deel de foto op social media via de hashtags #dagvandebelgischemode #belmodo en #ikkoopbelgisch en wie weet win je wel een garderobe vol Belgische mode.

“Wij zijn bij Belmodo ongelofelijk trots op al dat Belgisch modetalent en dat zetten we extra in de verf met #dagvandebelgischemode. Daarom wil ik ook iedereen oproepen om meer Belgische mode te dragen én dat vooral te laten zien” - Tiany Kiriloff

Bovendien kan je die dag ook gratis de tentoonstelling van de Belgische ontwerper Olivier Theyskens gaan bewonderen in het Modemuseum Antwerpen wanneer je gekleed bent in Belgische mode. Je kan er ook een pop-up tentoonstelling vol Belgische merken bewonderen, gecureerd door Belmodo.

Ontdek meer over deze spetterende dag boordevol fashion van Belgische bodem op de Dag van de Belgische Mode-pagina.

06.10.2017
Geschreven door Nienke Iliaens

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten
Nederlands Français
Popular
Latest

Boek Tiany Kiriloff: gesigneerd


Shop now
Wedstrijden
AgendaWin een Atelier Veritas Box

Deelnemen

Guest editor

Baum und Pferdgarten

Word Belmodo lover


Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in

Volg Belmodo

Sponsored
Wedstrijden


Win een Atelier Veritas Box

Deelnemen
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo