0
Bread & Butter by Zalando
7

Bread & Butter by Zalando

01.09.2017 - 03.09.2017

A
Fashion / Music

  • Arena Berlin
  • Eichenstraße 4
  • 12435
  • Berlijn

Van vrijdag 1 tot zondag 3 september 2017 vindt de tweede editie van Bread & Butter by Zalando plaats in Arena Berlin!

Vorig jaar was het stijl- en cultuurfestival Bread & Butter een groot succes. Dit consumentenevenement bracht fashion lovers uit heel Europa samen voor de start van het nieuwe seizoen met als thema ‘NOW’. Toen kon je onder meer Gigi Hadid bewonderen en even wegdromen in een augmented-reality ervaring van Marni. 

New year new theme en dit jaar is dat: BOLD. Ga voor extravagante keuzes zowel qua fashion, muziek en food. Durf de status quo uit te dagen. 

Aankondigingsevent

Niemand minder dan Vivienne Westwood sprak de massa fashion lovers op gepaste wijze toe op het aankondingingsevent: zeer Bold. In haar speech had ze bijvorbeeld aandacht voor overconsumptie: “Koop minder, kies beter en draag er zorg voor”. Da’s lekker duidelijk. 

Verder stelde ze dat mode deel uitmaakt van onze cultuur en als een kunst moet aanzien worden, maar door de opkomst en complete overname van fast fashion is dit niet langer. In alle stijl eindigde ze haar speech met de gouden raad om dit seizoen niets te kopen

Bread & Butter by Zalando
7
Foto © Isa Foltin
Bread & Butter by Zalando
7
Foto © Isa Foltin

Bread & Butter

Wat kan je verwachten op zo’n stijl- en cultuurfestival? Je bewondert geen artiesten maar kledingmerken, meer dan veertig om precies te zijn! Adidas, Converse, Nike, Jil Sander en veel meer geven het beste van zichzelf gedurende drie dagen met workshops, limited editions, modeshows, talks met internationale sprekers … 

De labels worden verspreid over drie verschillende locaties: mode, urban en actief. Iedere area wordt aangepast aan wat het merk nodig heeft om hun klanten onder te dompelen in specifieke brand experience

Bread & Butter by Zalando
7
Foto © 2017 Getty Images - Alexander Koerner
Bread & Butter by Zalando
7
Foto © Isa Foltin
Bread & Butter by Zalando
7
Foto © Isa Foltin

Op dit event Shazam je geen liedjes maar kledingstukken. Iedere gast krijgt een polsband met een RFID-chip, hiermee kan die letterlijk looks opslaan die hij of zij nadien probleemloos kan bestellen via Zalando. Hoe cool is dat? 

Met een titel als Bread & Butter, moet er natuurlijk ook eten zijn. Hier smul je o.a. van fascinerend streetfood. Speciaal voor deze editie kan je ook in Festsaal Kreuzberg terecht voor gloednieuwe interactieve fashionshows!

Wil je aanwezig zijn op het grootste fashion festival van Europa? Koop je tickets hier en onthoud, first come first serve.

Bread & Butter by Zalando
7
Foto © Isa Foltin

Houd hun website in de gaten voor meer informatie.

Tot dan! 

Geschreven door Lupe Baeyens

Wedstrijden
Agenda

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

25.01.2018 - 27.11.2018

SASK: Shoes Selection

Ontdek meer
Word Belmodo lover

Schrijf je in op de nieuwsbrief


Schrijf je in
Volg Belmodo
copyright Belmodo 2008 - 2018 | webontwikkeling door Plenso

Belmodo gebruikt cookies om uw surfervaring aangenamer te maken.
Lees meer over cookies of bekijk de algemene voorwaarden.

sluiten